Práca v Kauflande

ghost1993
24. aug 2024

Dobry den

u nas v meste hladaju do kauflandu na poziciu Pracovnik prevadzky ale zial len na skrateny uvazok. Vedel by kaufland aj na plny uvazok? V inzerate maju plat 1050 brutto/mesiac. Aka je realna vyplata v kauflande? Oplati sa tam ist pracovat pre nich? Pripadne LIDL? dakujem

klarissa25
24. aug 2024

1050 predpokladám ze to bude na skrátený 35h úväzok...

ghost1993
autor
24. aug 2024

momentalne pracujem vo vyrobe 37,5 hodin/tyzdenne a mam plny uvazok. Ja mam prevazne zaujem o plny uvazok nez skrateny. Preco prave chcu na skrateny uvazok? Rozmyslam nad inou pracou a laka ma nieco ako kaufland, lidl v mojom okoli. Ako to tam vyzera platovo?

rozculena
24. aug 2024

@ghost1993 veď plat máš v inzeráte

gabika42252
24. aug 2024

@ghost1993 nemam predstavu o plate PPO, pri plnom uvazku pocitam tu tisicku v cistom (moj odhad fakt netusim) pri skrátenom 50, 60% z 100% plus priplatok za dochadzku a stravne. Na možnosť plneho uvazku by som sa spytala na pohovore, mozno by pristúpili. Ci sa oplatí? Nvm, ale prace je tam pozehnane.. 😀

nikkix
18. sep 2024

@ghost1993 ja pracujem pre lidl...a je to veľká drina. Naozaj veľká. Som tam skoro 5 rokov a mam 32, a telo má boli akokeby mam 50. A to už nie som na pozícii predavač. Ale tam sa namakas aj keby robíš manažérku predajne. Už sa pozerám po inej praci, pretože to kvantum tovaru, ktoré musí vyložiť jeden človek je hrozne. A plus tlaky z hora...takže za mňa radšej skus tej Kauf....