Baby mám takú čudnú otázku, aj keď asi väčšina ma bude mať za šiši. 😀 Ja som objavila takú vec, že keď držím fasting sa mi pracuje lepšie, proste som taká akčná, baví ma to, ficim rýchlo. No a keď sa najem, a teraz nemyslím ťažkého jedla ale hocičo aj ľahké, tak moja myseľ začne behať kade tade a neviem sa sústrediť. Vyslovene ma to spomalí. Chcem vedieť či to ma niekto ešte tak? Ako poviem úprimne mne obed zoberie aj 2 h pracovného času, kým viem opäť začať niečo robiť a to môj výkon je už taký že takmer nič aj tak. Premýšľam, že nebudem v práci vôbec jesť, alebo až napríklad o 15tej hodine. S fastovanim nemám problém, väčší problém mám keď zjem niečo, a to teda aj keď si sama pripravím zdravé ľahké, vyvážené.
Ja to tak mám, fungujem tak roky.
Kľudne môžeš obedovat až o 15.
Aj ja. Kým sa nenajem fičím ako raketa, akonáhle sa najem a môžem aj zdravé tuky a celé vyvážené jedlo, vždy to tak je.
Aj ja to tak mám.
Ja keď som hladná tak som nepoužiteľná 😂
Slepnem, hluchnem, slabnem
To som rada, že nie som sama. Škoda, že mi to napadlo az teraz takto fungovať 😀 ale lepšie neskoro ako nikdy. 😹
Ja som si vsimla ze ked jem mnou doma varene jedlo, tak som ok. Ak jem restauracne jedlo, tak mam food coma 😆😆
@glorikarebeka no..veru, ja zacnem byt aj nervozna 😅. Takze ja by som toto nevydrzala... Casto musim daco zobnut uz pred obedom.
Ja tak robím. Ja v práci nejedavam vôbec, max tyčinky, dám kávu čaj a obedujem až doma o 15tej... vyhovuje mi to viac
Ja keď som hladná robím pomenej, stávalo sa že som sa pri práci pomýlila.
Ja to mam opacne. Nevydrzala by som nejest. Ked zacnem byt hladna, neviem sa sustredit a robim chyby. Okolo obeda uz citim, ze na mna ide taky utlm. Akonahle sa naobedujem, mam energie za desiatich 😄 vsetci v okoli po obede padaju jak muchy, ja vzdy ozivam. 😄 Cize u mna by bol nejaky fasting smrt. 😀
Tak ked aj tak nerobis v praci nic, tak sa mozes kludne najest, potom to nebude vadit, ked ti to odoberie 2 hodiny casu, alebo ked ti vyhovuje nejest, tak sa najec potom.