Práca v kancelárii a jedlo

Včera o 16:43

Baby mám takú čudnú otázku, aj keď asi väčšina ma bude mať za šiši. 😀 Ja som objavila takú vec, že keď držím fasting sa mi pracuje lepšie, proste som taká akčná, baví ma to, ficim rýchlo. No a keď sa najem, a teraz nemyslím ťažkého jedla ale hocičo aj ľahké, tak moja myseľ začne behať kade tade a neviem sa sústrediť. Vyslovene ma to spomalí. Chcem vedieť či to ma niekto ešte tak? Ako poviem úprimne mne obed zoberie aj 2 h pracovného času, kým viem opäť začať niečo robiť a to môj výkon je už taký že takmer nič aj tak. Premýšľam, že nebudem v práci vôbec jesť, alebo až napríklad o 15tej hodine. S fastovanim nemám problém, väčší problém mám keď zjem niečo, a to teda aj keď si sama pripravím zdravé ľahké, vyvážené.

domkakvet
Včera o 16:51

Tak ked aj tak nerobis v praci nic, tak sa mozes kludne najest, potom to nebude vadit, ked ti to odoberie 2 hodiny casu, alebo ked ti vyhovuje nejest, tak sa najec potom.

portret7
Včera o 16:56

Ja to tak mám, fungujem tak roky.

grof_monte_christo
Včera o 16:59

Kľudne môžeš obedovat až o 15.

tilly
Včera o 17:00

Aj ja. Kým sa nenajem fičím ako raketa, akonáhle sa najem a môžem aj zdravé tuky a celé vyvážené jedlo, vždy to tak je.

ina2405
Včera o 17:05

Aj ja to tak mám.

glorikarebeka
Včera o 17:06

Ja keď som hladná tak som nepoužiteľná 😂
Slepnem, hluchnem, slabnem

autor
Včera o 17:14

To som rada, že nie som sama. Škoda, že mi to napadlo az teraz takto fungovať 😀 ale lepšie neskoro ako nikdy. 😹

katkaseiner
Včera o 17:32

Ja som si vsimla ze ked jem mnou doma varene jedlo, tak som ok. Ak jem restauracne jedlo, tak mam food coma 😆😆

siska53
Včera o 17:56

@glorikarebeka no..veru, ja zacnem byt aj nervozna 😅. Takze ja by som toto nevydrzala... Casto musim daco zobnut uz pred obedom.

romikk22
Včera o 19:13

Ja tak robím. Ja v práci nejedavam vôbec, max tyčinky, dám kávu čaj a obedujem až doma o 15tej... vyhovuje mi to viac

1sally12
Včera o 19:34

Ja keď som hladná robím pomenej, stávalo sa že som sa pri práci pomýlila.

ivanakal
Včera o 20:56

Ja to mam opacne. Nevydrzala by som nejest. Ked zacnem byt hladna, neviem sa sustredit a robim chyby. Okolo obeda uz citim, ze na mna ide taky utlm. Akonahle sa naobedujem, mam energie za desiatich 😄 vsetci v okoli po obede padaju jak muchy, ja vzdy ozivam. 😄 Cize u mna by bol nejaky fasting smrt. 😀