Práca v Jaguar Land Rover

12. apr 2023

Ahojte, pracuje tu niekto v Jaguar Land Rover v Nitre? Alebo neisiel tam niekto pracovat v poslednej dobe?
Ja som tam poslala zivotopis na vikendove smeny, aj my zavolali naspat, hovorili ze ma budu volat na pohovor. No odvtedy nic, ja cakam kazdy den na telefonat a nic. Uz to bolo minuly tyzden pondelok co mi zavolali. Podla Vas mam este na nich cakat ze mi zavolaju alebo mam hladat druhu pracu?

mia_von_prag
12. apr 2023

Skusila by som sa pripomenúť emailom

autor
12. apr 2023

@mia_von_prag to ma ani nenapadlo 😂 dakujem, uz aj idem hladat email

bazarica
23. apr 2023

Ahoj. Ozvali sa ti? Lebo ja čakám už mesiac, už som tam volala aj druhýkrát a aj vtedy mi povedali že sa ozvú, že mám čakať

autor
23. apr 2023

@bazarica Ahoj, hned na druhy den ozvali ano. Potom 15.ho som bola na pohovore. A uz zajtra idem podpisat zmluvu

mia_von_prag
23. apr 2023

Skvele, gratulujem 🥳

bazarica
24. apr 2023

Tak mne stále nič a už som sa aj pripomenula. Ty si písala ten mail?

bazarica
24. apr 2023

Tak nič. Že už majú plno. Hlavne že ma nechali mesiac čakať že sa ozvú

autor
24. apr 2023

@bazarica naozaj? Možno ešte budú mať miesto pre teba. Dneska som tam bola, a minimálne 3 ľudí poslali domov lebo neprešli cez lekársku prehliadku.

liusa82
24. apr 2023

Sesternica tam chvilku robila ale dlho sa tam veru neohriala tušim ani skúšobnú dobu nie a sama odišla..že velmi namáhavé🙂 Podla mňa,všetky tieto fabriky sú na jedno kopyto pokial robíte manuálnu robotu a nie niekde v kancelárii s papiermi

autor
24. apr 2023

@liusa82 moze byt ze aj ja odidem. Ja som to velmi chcela vyskusat. A potom uvidime 🙂

67gabriel
30. júl 2023

Ja som dal email-
Na druhý deň mi volali
Že budú volať na pohovor
To kedy volajú?

janika1001
10. nov 2023

Ahoj,stále pracuješ v Jaguári?🤗

autor
10. nov 2023

@janika1001 ahoj 🙂 ano este stale tam pracujem