Ahojte, pracuje tu niekto v Jaguar Land Rover v Nitre? Alebo neisiel tam niekto pracovat v poslednej dobe?
Ja som tam poslala zivotopis na vikendove smeny, aj my zavolali naspat, hovorili ze ma budu volat na pohovor. No odvtedy nic, ja cakam kazdy den na telefonat a nic. Uz to bolo minuly tyzden pondelok co mi zavolali. Podla Vas mam este na nich cakat ze mi zavolaju alebo mam hladat druhu pracu?
@mia_von_prag to ma ani nenapadlo 😂 dakujem, uz aj idem hladat email
Ahoj. Ozvali sa ti? Lebo ja čakám už mesiac, už som tam volala aj druhýkrát a aj vtedy mi povedali že sa ozvú, že mám čakať
@bazarica Ahoj, hned na druhy den ozvali ano. Potom 15.ho som bola na pohovore. A uz zajtra idem podpisat zmluvu
Skvele, gratulujem 🥳
Tak mne stále nič a už som sa aj pripomenula. Ty si písala ten mail?
Tak nič. Že už majú plno. Hlavne že ma nechali mesiac čakať že sa ozvú
@bazarica naozaj? Možno ešte budú mať miesto pre teba. Dneska som tam bola, a minimálne 3 ľudí poslali domov lebo neprešli cez lekársku prehliadku.
Sesternica tam chvilku robila ale dlho sa tam veru neohriala tušim ani skúšobnú dobu nie a sama odišla..že velmi namáhavé🙂 Podla mňa,všetky tieto fabriky sú na jedno kopyto pokial robíte manuálnu robotu a nie niekde v kancelárii s papiermi
@liusa82 moze byt ze aj ja odidem. Ja som to velmi chcela vyskusat. A potom uvidime 🙂
Ja som dal email-
Na druhý deň mi volali
Že budú volať na pohovor
To kedy volajú?
Ahoj,stále pracuješ v Jaguári?🤗
@janika1001 ahoj 🙂 ano este stale tam pracujem
Skusila by som sa pripomenúť emailom