Ahojte. Máte prosím nejaké skúsenosti? Priateľ podpísal zmluvu, zaplatil, odkomunikoval, vedia o ňom už aj vo firme v Born-e, no zajtra ráno odlieta a stále nemá presnú adresu kam sa dostaviť a kde bude bývať.
Mne sa to moc nezdá, on je pokojný.
Myslíte si, že toto je normálny postup?
@laurikagab zaplatil cca 150€ agentúre za sprostredkovanie práce + letenky
Aha, tak moj si nasiel tiez pracu cez nejaku agenturu ( bazos) ale aj cez nejakeho priameho sprostredkovatela ( tiez bazos) ale nikdy neplatil. Komunikoval aj priamo so zamestnavatelom v Holandska. Co tam ide tvoj priatel robit?
Podvodnici. Po podpise zmluvy som mal nastup do prace o tyzden a pol, potom to posunuli o tyzdrn, potom o dalsi tyzden, ked som vycestoval tak mi na ceste volali, ze nemam chodit, ze az na dalsi tyzden. Stratil som mesiac zivota cakanim a samozrejme financne. Vyhovarali sa, ze za to moze tretia strana, ze oni su slrostredkovatel a ked som povedal, ze ich dam na inspektorat prace, tak mi hned zrusili zmluvu bez akejkolvek kompenzacie. Najhorsie jednanie ake som doteraz zazil. Plus si pytaju poplatok, nepreplacaju ani cestu atd. Neodporucam.
Dobrý deň, síce s oneskorím sme si našli Vašu otázku, ale predsa.
Adresa ubytovania je zo strany ubytovateľa žiaľ niekedy poskytnutá na poslednú chvíľu.
Veríme však, že všetko dobre dopadlo.
Pekný deň.
@mirko23 Dobrý deň, prepáčte, aké je Vaše meno?
Radi by sme sa na toto Vaše vyjadrenie bližšie pozreli. Verte, že my naše dohody dodržiavame 🙂
Nech sa páči, napíšte sem, alebo na email konateľky: lucia@universalconsulting.sk
A pri všetkej úcte... podvodníci, to ste prehnali.
Očakávame Vašu správu.
Aj môj muž mal tak isto, zmluva atd a oznámili mu, že mu čoskoro povedia adresu..avšak prvý týždeň býval v hoteli ( platil zamestnávateľ). Povedali mu to, keď už bol v Holandsku. Potom pracoval pre druhého zamestnávateľa taktiež v Holandsku, a tiez keď už bol v Holandsku tak mu dal adresu ( telefonicky)..muž cestoval autom. Avšak nie cez tu tebou spomínanú agentúru. Ale píšem len našu skúsenosť. Len teda neviem, čo tvoj priateľ už platíl? Môj nikdy neplatil nič dopredu.