Práca v herni - krátky a dlhý týždeň

17. máj 2021

Ahojte, pracovali ste niektoré v herni ? Ako to je s tým krátkym a dlhým týždňom ? Vysvetlite mi to laicky? Prosím vás ? Pracovná doba je 11-03:00 a krátky a dlhý týžde.

sona96
17. máj 2021

Jeden týždeň pracuješ 5 dní (po,ut,pi,so,ne) a druhý týždeň 2 dni (st,št). Treba skúsiť, niekomu to vyhovuje veľmi a niekto si na to zvyknúť nevie.

ivkazba
17. máj 2021

To znamená, že napríklad jeden týždeň budeš robiť 5 dní a druhý týždeň iba 2.

autor
17. máj 2021

@sona96 ďakujem už mi to je jasnejšie, no vyskúšať ešte som takto nepracovala .. no situácia ma donútila aj takúto prácu zobrať 🙄

fiafia
17. máj 2021

Mne vyhovovalo robiť krátky,dlhg týždeň síce 6-18 ale bolo to lepšie ako teraz na 8cky. Mala som viac času, dr, úrady všetko sa dalo cez voľno. Dovolenku stačilo dva dni a bola som týždeň doma.

janai1
17. máj 2021

Za mňa je krátky-dlhý najlepšie.. Mam voľno aj cez týždeň, vybavím si co treba bez toho aby som miňala dovolenku

izabela181
17. máj 2021

Podľa mna robiť krátky-dlhy je super 😊 Jeden týždeň odmakas viac ale ten další týždeň je pohoda ☺️ A lepšie vieš vybaviť aj rôzne veci po doktoroch, úradoch a podobne, mne takto vyhovovalo robiť

autor
17. máj 2021

Takže krátky odrobim 2 dní? A 3 voľná ? A dlhý 5 dní ? A 2 dni voľna? Dobre som pochopila ? 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

nikolk0
17. máj 2021

ako už písali vyššie, krátky týždeň = 2 dni robíš (streda, štrvtok) a 5 dní máš voľno (pondelok,utorok,piatok,sobota,nedeľa) a dlhý týždeň je to naopak - voľno budeš mať iba v stredu a štvrtok , ostatné dni v týždni budeš pracovať..

autor
17. máj 2021

@nikolk0 ouky ďakujem . No som zvedavá či si zvyknem do teraz som pracovala celý život len ranne 8cky 😬