Ahojte, dostala si ku mne pracovná príležitosť v generali. Pracovná doba mi maximálne vyhovuje, dva x v týždni treba byť na pobočke a zvyšné dni v kancelárii do max druhej. Čoho sa ale obávam je živnosť, keďže som tak ešte nikdy nepracovala. Dávajú aj normálny fixný plat +samozrejme k tomu aj provízie z uzavretých zmlúv. Pracuje tam niektorá? Viete mi povedať ci ísť do toho alebo radšej nie? Celkom ma to zaujalo a aj by som asi mala záujem. Obchodníčku som už robila, len trochu iné odvetvie.
@robertoo1 vychádza to fajn aj po zaplatení odvodov
Živnostníkovi nedavajú plat, ale mu platia za jeho služby. Hlavne si z toho odrataj 36% odvody so socialnej a zdravotnej poisťovne a zrazu zistíš, že to zase tak veľa neplatia. 😉
Tak treba skúsiť za to nič nedáš
Ja pracujem v Generali, kľudne napíš
Ten plat, ale nedavaju stale, viem, ze predtym to bolo cca pol rokaa teda treba zvazit ci si potom zarobis na seba. Ja pracujem v tomto biznise 15r a teda zaciatky su tazke.
pracujem tu tiez dlho a samozrejme bez prace niesu kolace, zaciatky sa tiez daju ale iba ak nebudes sediet na zadku a cakat na klienta ako niektore moje byvale kolegyne. Zarobit sa da uzasne. Bez limitu .
To ty si musíš prerátať hlave koľko dávajú fixný plat koľko budeš platiť odvody aby ti aj niečo zostalo