Práca v Generali

2. okt 2024

Ahojte, dostala si ku mne pracovná príležitosť v generali. Pracovná doba mi maximálne vyhovuje, dva x v týždni treba byť na pobočke a zvyšné dni v kancelárii do max druhej. Čoho sa ale obávam je živnosť, keďže som tak ešte nikdy nepracovala. Dávajú aj normálny fixný plat +samozrejme k tomu aj provízie z uzavretých zmlúv. Pracuje tam niektorá? Viete mi povedať ci ísť do toho alebo radšej nie? Celkom ma to zaujalo a aj by som asi mala záujem. Obchodníčku som už robila, len trochu iné odvetvie.

robertoo1
2. okt 2024

To ty si musíš prerátať hlave koľko dávajú fixný plat koľko budeš platiť odvody aby ti aj niečo zostalo

autor
2. okt 2024

@robertoo1 vychádza to fajn aj po zaplatení odvodov

fido69
2. okt 2024

Živnostníkovi nedavajú plat, ale mu platia za jeho služby. Hlavne si z toho odrataj 36% odvody so socialnej a zdravotnej poisťovne a zrazu zistíš, že to zase tak veľa neplatia. 😉

robertoo1
2. okt 2024

Tak treba skúsiť za to nič nedáš

lulliky1
2. okt 2024

Ja pracujem v Generali, kľudne napíš

nikol_marek
2. okt 2024

Ten plat, ale nedavaju stale, viem, ze predtym to bolo cca pol rokaa teda treba zvazit ci si potom zarobis na seba. Ja pracujem v tomto biznise 15r a teda zaciatky su tazke.

megyjoel
21. okt 2024

pracujem tu tiez dlho a samozrejme bez prace niesu kolace, zaciatky sa tiez daju ale iba ak nebudes sediet na zadku a cakat na klienta ako niektore moje byvale kolegyne. Zarobit sa da uzasne. Bez limitu .