Ahojte, zaujima ma ci je tu nejaka mamicka, ktora pracuje v takomto obchode, mam pracu uplne ineho charakteru, v uplne inej sfere ale kedze tam zazivam neprijemne zalezitosti s jednou osobou a chcem, aby moj zivot vyzeral inak a s inymi pocitmi som chodila do prace, zaujima ma, ci financne sa to oplati, ci tam nie je nejaka minimalka, ci vedenie netlaci nejak na predaj atd. Velmi sa mi paci v Douglase, viem sa pekne nalicit, obliect, som si vedoma, ze intelektualne sa tam nevyzijem, ale kozmetiku milujem a keby som bola spokojna preco nie 🙂
Ahoj, kamoška robila v douglase a nestazovala si, kolko zarobila neviem ale mali aj dost vzoriek zadarmo a vonavky a drahe make-upy si mohli odobrať do malych nadobiek, čo si myslim ze je velka vyhoda, a najmä pre tie ženy, ktore sa maľuju a ti patriš k nim. 🫵
Raz som prišla do douglasu a predavac jednej pani, radil pri vybere kremu, pocuvala som ich, ber to tak ze sa ohladom kozmetiky a noviniek dozvies aj z tohto sveta. 👍
Viem o com hovoris, pracovala som kde som sa tiez necitila dobre( kvoli dvom ludom s ktorymi som stravila dost casu v kancli) a zmenila som pracu, a poviem ti ak mas chodit do prace kde ti žeru nervy, nestoji ti to za to, zijeme dnes v stresujucej sa a uponohlanek dobe, a nepotrebujes k zivotu, si vyvolat stresom nejake zle choroby.
Ak maš možnosť zmenit pracu tak ju zmeň.
Dufam ze sa tu najde osoba ktora pracovala v Douglase, a povie ti blizsie info.
Lepšie v douglase pracovat, ako v mäsiarni. 🤣
Ja by som veľmi chcela pracovať s kozmetikou, aj poradenstvo robiť, ale nie len predavačku kozmetiky, ktorá musí predať tovar
@cukrikovavila ahoj, dakujem za odpoved, ved prave teraz kvoli takej neprijemnej nadriadenej chcem zmenit pracu, ten dress code sa mi praveze paci, ja m ilujem chodit elegantne oblecena a upravena, bol tak aj nejaky vekovy limit? vidim, ze tam robia aj zeny okolo 30 - 40. Tak rozmyslam, ze poslem zivotopis, s ludmi robim aj teraz a ano je to narocne
@domi235 ahoj, ano, tak ja uz mam nejaku tu prax za sebou, snad v masiarni neskoncim :D a prave mam chut mat nieco pohodove a uplne mimo mojho oboru, samozrejme hlavna pricina je neschopna nadriadena
To stale tak to je že takí ľudia ktorí su neprijemní maju dobre pozicie a ešte si nevažia ľudí. 😥 ale maš skusenosť s toxickym človekom. 💪👌
@domi235 no len ma to pomaly stalo zdravie 😖budem sa bat zamestnat inde, ze sa to zopakuje, stve ma to,lebo pracu mam fajn
Pracu si určite najdeš, a ver tomu že budeš mať tam super kolektiv. 😇
nie nie, nebol, ak žena vyzerala reprezentatívne, tak určite je to v pohode 🙂 tiež som mala kolegynky po 30, tesne pred 40 🙂 ak by ťa tá práca bavila, tak Douglas ti vie otvoriť dvere k skvelej práci v tejto oblasti, napr. aj pre konkrétne značky a podobne 🙂)
@cukrikovavila dakujem, lebo mam 40 rokov, ale vyzoro tak na 30, len ked vidi clovek vacsinou mlade baby, tak ma zaujimalo ci clovek zavolaju na pohovor aj ked je starsi
@domi235 dakujem 😍
@cukrikovavila wau, znie to super. 😇
@cukrikovavila nevolala sa tá vedúca náhodou Martina? 😀 Mám podobnú skúsenosť, môžeš byť odborník, dobrý človek, keď Ťa kolektív nepríjme, tak máš smolu.
Mám skúsenosť s Douglasom a asi záleží, aký vychytáš kolektív a vedúcu. Ja mám zlú skúsenosť. Práca sama osebe je super ale aj náročná, keďže robíš s ľuďmi a často očakávajú že tam nakúpia za lacno, čo najmä v Douglas veľmi nejde podľa mňa a potom to dávajú za vinu konkrétne tebe. Vedenie má síce niekedy náročné požiadavky (protokol obsluhy zákazníka, presný postup a akoby "scenár", dresscode, finančné targety a ich plnenia a pod) ale nie nesplniteľné a keď sa viete s kolegyňami motivovať a podržať, je to aj zábava.
Ak ale budeš mať ako ja smolu na hroznú, falošnú, neprajnú a podrazácku vedúcu, budeš to tam neznášať, čo je úplne logické :D Inak má tá práca aj také výhody, aké inde len tak nenájdeš, takže ak chceš skúsiť, určite choď do toho, pre mňa životná aj pracovná skúsenosť na nezaplatenie.