Pracujete na takej pozicii?Dostala som ponuku do väčšej kamiónovej firmy je to príliš stresujúca praca?Plat dobrý, ale niečo mi nesedí...máte aj v noci zapnutý telefón, víkendy?Sú ťažké tie spedicne programy?
@martinmmartin tak robila som 6r v logistike a lepsie by som to nevystihla!!!;)
@martinmmartin niekedy nielen 8h. ja som spedovat vydrzala rok a pol kde sme mavali aj 24h pohotovost, potom som radsej presla na ine miesto vo firme, nervy mam len jedny :D a este by som doplnila ze kazdy sofer skonci tyzdenne aspon 5x, ked mu naplanujes nejaku na prd trasu🙂
Špedičné programy ťažké nie sú. Ale skôr dobre naplánovať cestu. Neviem co budeš mat na starosti. U nás na firme sa vozilo do Španielska, Anglicka, Nemecko atď. Musíš plánovať cestu tak,aby boli čo najkratšie trasy z vykladok na nakladku. Samozrejme za dobré peniaze. Rátať ak máš viacero zvozov, rozmery nakladu a vahu.
Fon zapnutý nonstop keby niečo 🤷♀️
Samozrejme šoféri môžu byť nervozni, vypocujes si rôzne "krasne" veci. Možno budeš aj spracovávať ich papiere,neviem.
No a potom sa môže stať aj ,že sa budú riešiť nehody,alkohol za volantom,nedajbože niečo horšie, a žiaľ my sme riešili aj fatálne záležitosti 😪
2 spediteri u nás mali aj konflikt so šoférmi, avšak tu budem objektívna,bola to chyba spediterov a aj kamionista je len človek a má len jedny nervy .
Ja som špedovala asi 2 mesiace a mala som dosť. Potom som skoro 6r robila "chalanom" papiere.
pre autorku este teda ak chces zacat v doprave odporucam zacat vo firme ktora nema vlastne auta a kde budes mat na starosti mensi objem preprav a budes zhanat auta pre zakaznika externe. naucis sa komunikovat, budes mat prehlad v zakladnych logistickych pojmoch a praktickych veciach. ak nemas skusenosti vo velkej firme s vlastnymi autami nevydrzis a tuto radu myslim fakt len v najlepsom. ako bolo spomenute vyssie, to chce fakt nervy zo zeleza komunikovat priamo so sofermi denne. a cudujem sa ze na to chcu vziat cloveka bez skusenosti
Ja som robila v doprave 7 rokov do materskej , ale po narodení deti sa už neplánujem vrátiť do tohto prostredia. Pokiaľ len pridelujes a hľadáš robotu robotu a všetko klape je to super, ale tu treba počítať s každodennými problémami, ktoré riešis aj pol dňa alebo celý. Nehody, pokazený kamión, poškodený tovar, poškodené palety, chýbajúce palety, hľadať servisy po zahraničí nie je sranda, komunikoovat v cudzom jazyku so servismy, skladmi, policajtmi, prepravcami...
Práca v logistike je stresujúca to áno
Ja pracujem v logistike ale nie konkrétne v kamiónovej firme.. pracujem v zahraničí vo firme kde si my objednávame dopravu po tovar atď.. neplánujem trasu ani nič len objednávam koľko paliet majú priviesť alebo odviesť od nás.. kuriéri, rôzne transfery atď.. a tie problemy čo treba riešiť..ach.. každý deň je iný.. každý deň nová výzva.. uz tam pracujem ponad 3 roky a myslela som si že som už zažila všetko ale aj tak su stále nové situácie a problémy 🤣🤣 a to si také veci ze musíš dávať veľký pozor lebo ak niečo dobabreš tak je problém a to sa nedá len tak za sekundu vyriešiť keď je už všetko naplánované atď.. veľa krát sa mi stalo že som prišla z práce domov a potom telefonáty že som sa niekde pomýlila a že čo s tým teraz atď...síce s vždy všetko nakoniec vyriešilo ale vždy keď som videla že mi po práci volá nejaký kolega tak sa mi nožík vo vrecku otváral lebo to znamenalo len jedno... Prúser 🤣🤣🤣
Inak peniaze sú pekné za tú prácu 🙂 neviem ako na Slovensku
Pridelujes kamionom naklad tak aby streka mala zmysel a sedeli vahy a rozmery, pridelujes sofera do kamionu tak aby mu sadly predpisane hodiny, pauzy atd.
Non stop budu vsetci na teba nasrany - preco si niekomu pridelila jeho najmenej oblubenu streku, preco musi ist najprv tam a nie tam, henten nechce chodit k hentomu zakaznikovi . Proste nevdacna robota kde pocujes non stop co robis zle z kazdej strany a naopak nic..... je to 8 hod denne non stop zonglovanie s 20 kuzelkami tak aby si neposrala ani jednu jedinu vec.....to chce nervy zo zeleza