Ahojte, nemáte niektora skusenost s prácou na skrátený úväzok v DM drogérii , alebo celkovo v tejto drogérii ?
@leuska0910 v inzeráte je že 30 h/ týždenne ale že môže sa to zmeniť v prípade potreby predajne, tak by ma zaujímalo ako často je to viac než 30h...či je smenovka napr mesiac dopredu ...a že ako sa robí že či napr osmičky, dvanastky alebo ako ,ďakujem za odpoveď 🙂
Ja som 30tka, uväzok si mozes menit kazde 4mesiace,, ja som si to za 2roky nemenila ani raz, ale ak je to treba tak ti ho mozu zmenit (podla toho ci je vas na predajni vela alebo malo).
No kedze som 30tka mala by som teda logicky robit 6hodinove smeny, ale ja som si vydupala 8cky (viac volna), nebol s tym problem.
A dochadzka na dalsi mesiac sa robi v polovici mesiaca.
@leuska0910 tak som myslela skôr že napr miesto 30 hodín týždenne či sa tam stáva sem tam že máš viac ako 30 za týžden, ďakujem za info a si spokojná?
Aha, moze sa stat, ze jeden tyzden robis viac a druhy menej.
A spokojna? Praca s ludmi je narocna, co ti poviem..
Myslím, že je to o ľuďoch, u nás v meste je DM predajňa jeden z obchodov, kde chodím najradšej a je to práve kvôli predavačkám, ktoré tam robia. Milé, usmievavé, vždy pozdravia, poprajú pekný deň. V porovnaní s potravinami, menšími, kde sú predavačky oduté, nevedia odzdraviť, frflú na všetko 🤷♀️
@leuska0910 tiež pracujem v obchode ale robím dvanástky dlhý krátky týžden ,a kvôli tomu že mám malé deti som chcela radšej skrátený úväzok niekde ☺️
Co by si chcela vediet?