Práca v DM drogérii

alexa99
15. jún 2023

Dobrý deň, pracujete niekto v DMku? Chcela by som vedieť viac o tejto práci. Počula som, že je veľmi fyzicky namáhavá. Ja sa fyzickej práce nebojím skôr vyslovene vyhľadávam niečo kde nebudem len postávať hodiny na nohách a čas pôjde pomaly. Ako sa Vám tam pracuje? Zaujímal by ma plat, prípadne kariérny postup, pracovná doba a podobne. Jednoducho všetko. Ďakujem.

domkakvet
15. jún 2023

@alexa99 tam si za cely den nesadnes, ano fyzicky namahave, co sa tyka vykladania tovaru a to vsetko nedostatocne financne ohodnotene, za mna nie.

vava_1994
15. jún 2023

@alexa99 pracovala som, práca to bola fajn, ked som nieco potrebovala mimo práce sko oslava a pod. tak sa dalo v pohode dohodnut, vedela si vlastne mesiac dopredu ako robíš. Práca podľa mňa namáhava neni, doplníš veci čo treba, ked je treba ides na kasu. Ja som mala nerovnomerne rozvrhnuty cas niekedy som isla rano do obeda, od obeda do dajme tomu do 18 alebo ked som potrebovala mat volno tak som si odrobila viac v ten den. Ja som urcite neplnovala nejaky karierny postup, mala som to ako docasnu pracu na tpp dokym neprestupim na druhu vysokú školu. Ale práca fajn. Mozno narocnejsie to bude ak to máš v nákupnom centre v nejakom velkom meste. U nás v Piestanoch to nebolo take hrozne

bluemoon24
15. jún 2023

@alexa99 ja jsem pracovala na polovicni uvazek (popri skole) a teda nejak fyzicky narocne mi to neprislo. Ano, vetsinou si za celou dobu nesednes, ale to je tak vsechno. Zbozi (krom vyjimek) neni nejak tezke. Za me to byla super prace. Za celou dobu co jsem tam byla (4roky) nikdo nedal vypoved, ale za to uchazecu se chodily ptat kvanta. Pokud chces pracovat v obchode, tak DM je fakt dobra volba.

gabika0825
15. jún 2023

@alexa99 kamoska tam robila 3 roky, odisla so zdravotnými problémami, chrbtica v pr*eli, pritom mladá žena s 1 malým dieťaťom. Že nikdy viac povedala a keby mohla tak by si aj odškodné vypýtala. Predtým bola zdravá, nikdy nemala žiadny problém. Plus ešte aj alergie sa jej rozbehli kvôli tomu že človek robí s rôznymi cistacimi prostriedkami, keď sa to tam vyleje, čo sa deje denno denne, potom to tam tie baby dýchajú. Vyvetrať sa nedá lebo je to v obchodnom centre. A nebolo to vraj dobre finančne ohodnotené. Veď aj davaju inzeráty, na profesiu alebo aj na Facebooku som už aj videla. A keď som to zahliadla tak písali predavačka okolo 650€ v hrubom naposledy

beika333
19. jan 2024

@domkakvet
@gabika0825 Ja som nasla 1125e pri skratenom uvazku 30h tyzdenne.Tak ako?

domkakvet
19. jan 2024

@beika333 tak nech len mas taky plat.

mimolimit
19. jan 2024

@alexa99 Karierny postup je mozny, ak si sikovna, vies sa dostat z filialky na centralu/centralny sklad pripadne na veducu filialky/manazerku.

vejapa76
19. jan 2024

@gabika0825 minimálna mzda pre 2.supeň (predavačky) je od 1.1. 866,-€. Tak 650,- základ určite nemajú.