Ahojte zienky co hovorite na pracu v jednote ?
@veronikaszabova takze ziadna slava
no to asi teda nie. ako fakt podla mna zalezi aj od toho, co od tej danej prace vlastne cakas. o isto to bude aj makacka, co sa fyzicky tyka
ako práca ma bavila, našla som si tam systém aj komunikácia so zákazníkmi bola fajn (vždy sa ti nájde niekto taký, kto ťa ofrfle a niečo sa nepáči, ale tento typ ľudí je všade) pokiaľ máš vzťah k obchodu a si ochotná pracovať aj cez víkendy tak šup do toho,Pokiaľ ťa práca nebaví a ideš tam len aby "hodiny išli"a budeš iba nemý dokladač tak to bude utrpenie.
ďaľšia vec závisí aj od kolektívu a od veľkosti a umiestnenia predajni.
Ale držím palce 🙂
@vveroniika no takze tu jednotu som skusila a nikdy viac .. praca v obchode na bavila vzdy ale politika vedenia a ta almuzna co zeny dostavaju no dakujem..
Škoda, nevadí→verím, že si nájdeš prácu, ktorá ťa bude baviť a ktorá bude aj normálne ohodnotená. 🙂
Robim v jednote teraz cez pol roka a neda sa to porovnat oproti sukromnikovi, kde som viedla obchod sama... Na predajni sme 4 striedame sa. Mesacne mane rovnaky pocet hodin odrobenych podla zakona.. Vyplatu za januar som mala 640 eur v cistom..... Vela zavisi od toho, aka je velka predajna, ako predajna splna trzby, ako prebiehaju kontroly a hlavne, ked je v pohode kolektiv, cas uteka ani neviete ako.. Ja som celkom spokojna a neviem si predstavit ako stojim niekde v pasovej vyrobe a nemam cas si dat kavu... V praci si spravim kavu kedy chcem, najem sa kedy chcem a aj posedim ked nemame ludi.. Podla mna, treba vyskusat vsetko ved z kazdej prace sa da odist
@mimi6589 mna zobrali do coop jednoty tempa v Sali na hlavnej do mesoveho pultu no rozmyslam ci tam ist pocula som dost zle recencie hlavne kolektiv a ze sa to tam strieda,praca je mozno narocna hlavne ked pride tovar ale inak by ma mozno bavila ,len viem ze sa to tam strasne strieda
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/praca-a-plat-v-coop-jednota/