Ahojte, brigáduje tu niekto v cinemaxe ako študent? Ako to tam prosím vás funguje? Koľko hodín sa pracuje? Počula som niečo aj o tom, že sa dá vybrať deň kedy chcem pracovať. A koľko krát do týždňa sa cca pracuje? 😅 premýšľam nad tým, že by som tam skúsila poslať životopis. Ak máte nejaké dobré a zlé skúsenosti napíšte prosím. Budem vďačná. Ďakujem 😃
@lennyd23 ďakujem 🙂 a teda celkovo to ako hodnotíš? Fajn? A od koľkej cca začína pracovná zmena alebo koľko hodin sa pracuje? Koľko krát si ty chodila do týždňa? A je to tak také skôr “voľnejšie” alebo vkuse niečo robíš? 🙂 prepáč za toľko otázok ale v poslednom čase som nemala dosť šťastie na brigády tak sa nechcem opäť popáliť
Já by som tam kľudne ostala. Ale stalo sa že vedení povedalo že je vela brigádníkov a museli väčšinu prepustit.
No ku pracovnej dobe, uvadzači u nás bývali 3 na smenu. První chodil okolo 13-14 a odchádzal skoršie, ako kedy, druhý pricháchzal 16-17 a treti okolo 18:30 . Dva boli vždy až do konca, 23-00:00 podla filmu aký bol. A robota je návalová. Vela roboty je keď začínaju filmy , ludia chodí, musis si hlídať kedy čo kde začíná, a kedy ako dať a vypnut svetla. Keď filmy začnú, máš robotu od manažera, keď to máš hotové, tak sa pak budeš nudiť medzi filmama. A smeny ako kedy. U nás sa každému smažili dať aspoň 2 dny. Keď niekto mohol aj celý týžden, dostal treba 3 dny a tak. A pokial sa dobre pamatuji tak sa robí plány od čtvrtka do čtvrtka lebo tak dostává cinemax rozpis filmov.
Je to na tebe, ber na vedomie že budeš končit dost pozde, a pokiaľ nebýváš kusok od kina, alebo pre teba nebude dakdo chodit, poprípadne nemáš auto tak cinemax taxík nepreplatí a nedá sa ani domluviť aby ťa púšťali skorej, pretože tam toho človeka proste potrebujú. Plus keď sa končí tak sa každý rychlo ponáhlá aby mohli ist domov, a ako začátočník som já napríklad nevedela stíhať ich tempo.
Ahoj. Brigádovala som v Cinemaxu cca 2 mesiace dozadu. V prvej rade počítaj že budeš odchádzať okolo 23 hodiny domov, aj pozdejšie. Kedže budeš začínať na pozícii uvadzača - budeš kontrolovať lístky, zatvárať sály a zhasínať svetla. Pomedzi to máš od vedúcého papier, kde máš úlohy na daný den. Každý den sa vysává a vytiera nejaká sála. No a samozrejme po každom premietani sa musí rýchlo upratat sála. Občas na to máš 10 minut, občas 30. Záleží od filmu. Smeny si píšeš ty na papier v mistnosti pre brigádníky, a z toho potom manažer spraví rozpis, väčšinou komunikujú cez mail. Po nejakom čase sa dostaneš na bufetára. Ten končí vždy okolo 21 hodiny. Po tom čo sa zavrú sály na posledný film. Tam robíš za pokladnou, popcorn atd. Každý večer sa počítá všetko (taká mini inventúra). Keď máš manko, doplácíš to ze svého.