Práca v chovprodukte - chovateľských potrebách

22. júl 2022

Pracovali/brigádovali ste v chovprodukte/chovateľských potrebách? Aké máte s tou prácou skúsenosti? Veľmi ma to láka ísť tam pracovať. Nie, nemyslím si, že sa tam budem maznať so zvieratami 🙃 Ale celkom sa v tom sortimente vyznám, tešilo by ma ľuďom pomôcť s výberom a tak. (Aj keď si uvedomujem, že práca s ľuďmi je niekedy o hubu, poznám to z terajšej práce 😁 ) . Rada by som si prečítala reálne skúsenosti ľudí, ktorí tam pracujú/pracovali, aby som nebola nemilo prekvapená ak sa naozaj rozhodnem týmto smerom zmeniť job.

mamkalentedkova
23. júl 2022

Ahoj,neviem aky chovprodukt máš na mysli..či niečo menšie ,alebo nejaký väčší petshop...Ja som pred nástupom na MD pracovala v reťazci so zvieracími potrebami a za mňa to bola ozaj super práca ..ráno sa pracovný deň začína starostlivosťou o všetky Vieratka..kŕmenie ,výmena vody a podobne .Sama sommsa naučila mnoho zaujímavých vecí,spoznala bližšie aj terarijne zvieratá .Tovaru nikdy nebolo toľko,že by sa to nestíhalo a ľudia podstatne viac v pohode ako v potravinách .Do týchto predajni chodia poväčšine ľudia ,čo majú k zvieratkám vzťah ( do potravín chodia všetci ,lebo musia a stále na niečo hundru 😁).
Za mňa ,ak teda ,o takej práci snívaš a máš možnosť ,určite tam choď. Pre mňa to bolo zatiaľ najlepšie zamestnanie a to som začínala v banke ,neskôr Tesco a potom petshop.

kockopes2206
23. júl 2022

Co konkretne ta zaujima? Pracovna napln je hlavne konzultacny predaj a praca s tovarom. Dalej naskladnovanie tovaru, riesenie reklamacii, starostlivost o zvierata. Niektori ludia dobre nezvladaju predaj zvierat urcenych na krmenie ( mysi, potkany ) treba ratat aj s tym, ze je to praca fyzicky narocna, natahujes sa pravidelne s tazkym tovarom ( podstielky, velke vrecia granul ), to je vec s ktorou mozno kazdy nepocita.