Pracovali/brigádovali ste v chovprodukte/chovateľských potrebách? Aké máte s tou prácou skúsenosti? Veľmi ma to láka ísť tam pracovať. Nie, nemyslím si, že sa tam budem maznať so zvieratami 🙃 Ale celkom sa v tom sortimente vyznám, tešilo by ma ľuďom pomôcť s výberom a tak. (Aj keď si uvedomujem, že práca s ľuďmi je niekedy o hubu, poznám to z terajšej práce 😁 ) . Rada by som si prečítala reálne skúsenosti ľudí, ktorí tam pracujú/pracovali, aby som nebola nemilo prekvapená ak sa naozaj rozhodnem týmto smerom zmeniť job.
Co konkretne ta zaujima? Pracovna napln je hlavne konzultacny predaj a praca s tovarom. Dalej naskladnovanie tovaru, riesenie reklamacii, starostlivost o zvierata. Niektori ludia dobre nezvladaju predaj zvierat urcenych na krmenie ( mysi, potkany ) treba ratat aj s tym, ze je to praca fyzicky narocna, natahujes sa pravidelne s tazkym tovarom ( podstielky, velke vrecia granul ), to je vec s ktorou mozno kazdy nepocita.
Ahoj,neviem aky chovprodukt máš na mysli..či niečo menšie ,alebo nejaký väčší petshop...Ja som pred nástupom na MD pracovala v reťazci so zvieracími potrebami a za mňa to bola ozaj super práca ..ráno sa pracovný deň začína starostlivosťou o všetky Vieratka..kŕmenie ,výmena vody a podobne .Sama sommsa naučila mnoho zaujímavých vecí,spoznala bližšie aj terarijne zvieratá .Tovaru nikdy nebolo toľko,že by sa to nestíhalo a ľudia podstatne viac v pohode ako v potravinách .Do týchto predajni chodia poväčšine ľudia ,čo majú k zvieratkám vzťah ( do potravín chodia všetci ,lebo musia a stále na niečo hundru 😁).
Za mňa ,ak teda ,o takej práci snívaš a máš možnosť ,určite tam choď. Pre mňa to bolo zatiaľ najlepšie zamestnanie a to som začínala v banke ,neskôr Tesco a potom petshop.