Práca v butiku v obchodnom centre

13. máj 2023

Ahojte, tie čo pracujete v obchodnom centre v butiku/ v obchode s oblečením. Ako túto prácu hodnotíte? Z čoho všetkého pozostáva? Ak je obchod otvorený 12 hodín, máte 12tky alebo sa to nejakým spôsobom delí s inými kolegynami? Aké sú plusy/ mínusy tohto zamestnania?
Ďakujem za každý pohlad🙂

marsmykkok
13. máj 2023

Ako kde,väčšinou sa ale robí dlhý a krátky týždeň, teda jeden týždeň robíš stredu a štvrtok, ostatné dni si doma, druhý robíš pondelok, utorok, piatok, sobota, nedeľa, doma si v stredu a v štvrtok.

autor
13. máj 2023

@marsmykkok a stále sú to 12tky? Vobec nic o tej práci neviem, ale stále som chcela mať niečo spoločné s módou, preto by som si o podobnej pozícii chcela zistiť čo najviac.

marsmykkok
13. máj 2023

Väčšina obchodov má tie 12 tky, hlavne malé butiky kde ste len 2 dokopy a na zmene 1 . Tam by to ani inak nešlo ak by ste chceli mať nejaké voľno v mesiaci. Ale veľké prevádzky s väčším počtom zamestnancov na zmene to môžu mať aj inak, napríklad CCC obuv má iný systém, nerobia sa 12tky.

autor
13. máj 2023

@marsmykkok a más prosím aj skúsenosť s prácou pre malú a veľkú prevádzku? Mne to príde, že vo väčších prevádzkach clovek nemá taký osobný kontakt so zákazníkom, menej sa zhovára, odporúča čo je jeden z hlavných dôvodov prečo by som túto prácu chcela robiť. Avšak, nikdy som v obchode nepracovala, takže mám na to celé možno naivný pohlad.