Práca v banke v obchodnom centre.

edenka100
16. feb 2020

Ahojte, mám možnosť ísť pracovať do VUB banky do obchodného centra, dlhý a krátky týždeň vrátane kazdeho druhého víkendu alebo do klasickej pobočky Prima banky od 9:00 do 17:00. Neviem sa rozhodnúť, čo by bolo lepšie. Mám rodinu, deti 8 a 5 ročné. Ake máte skúsenosti s prácou v obchodnom centre s deťmi? Da sa to zvládnuť alebo radšej klasicku otváraciu dobu?

pribinak
16. feb 2020

Základná otázka: dokáže muž vyzdvihnúť dieťa z MS? Je ochotný byt cely víkend sám s deťmi?

nikpa
16. feb 2020

@edenka100 robila som v nákupnom centre krátky dlhý, za mňa veľmi zle. 12hod. smeny nonstop medzi ľuďmi a ešte v nákupnom centre kde sú väčšinou pobočky stále plné. Ďalšie veľké mínus pri deťoch sú tie víkendy. Ťažko radiť, sama musíš vedieť ako ti to časovo viac vyhovuje. Každému vyhovuje niečo iné...

natka16
16. feb 2020

Ja som pracovala v obchodnom centre v inej banke, ale myslim ze vsade je to rovnake.. Bolo to velmi narocne pretoze skoro stale sme mali plno, nezastavila som sa tam..ledva som odbehla na obed..v beznej pobocke si museli ludi na stretnutia volat, my sme nestihali ani dychat.. Bolo to pred MD cize deti som vtedy nemala tak to posudit neviem..no po 3-4 dvanastkach po sebe som bola hotova este 2 dni a hlavu som mala plnu roboty..
Na druhu stranu mala som kolegyne aj s detmi samozrejme, no trochu vacsimi..ide o to ako si to vies doma zariadit..vyzdvihovanie, strazenie..ja som domov chodila vecer okolo deviatej az..

lucia2907
17. feb 2020

@edenka100 ahoj. Robila som v obchodnom centre 12 hod. Dlhý a krátky týždeň tiež voľný každý druhý víkend. Bolo to ešte pred materskou. No povedala som si, že keď sa malý narodí tak sa tam určite nevrátim. Skôr si nájdem prácu, kde si odrobim 5dni v tyzdni 8hod. A mám víkend voľný a môžem sa venovať aj deťom a rodine.

flientica
17. feb 2020

Ak chces byt viac s detmi tak si myslim, ze ta klasicka pobocka by bola lepsie, tie byvaju otvorene tak maximalne v sobotu doobeda a nemusis tam byt cely vikend. Myslim, ze to by bolo lepsie ale nakoniec sa musis ty rozhodnut

drzaopica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz