Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako je to vo firme AT&T, či mi niekto nevie poradit. Pracujem na pozícii customer care Agent ale keďže mám malé dieťa na čas je to pre mna dosť náročné, na ranné sa neviem dostať takze robím poobedne, tým pádom je stále nejaký problém nosiť malú do škôlky, potom večer s ňou zase nemôžem byt takze stále musím niekoho prosiť aby mi s ňou ostal. Každopádne, chcela som sa len opýtať či sa tam skôr ako o pól roka, respektíve po pár mesiacoch da dostať na nejakú inú pozíciu. Žiadnu manažérsku ani nič vyššie len niečo ako administratíva, niečo čo sa chodí do prace normálne ráno a konci sa okolo 4,5,6. Chcela by som ostať v tej firme lebo je pre mna v každom smere super ale koli malej mi toto vôbec nevyhovuje tak som sa chcela opýtať či náhodou niekto nemá takú skúsenosť alebo mi nevie povedať ku tomu niečo bližšie.
Ďakujem pekne
@aliali123 min.je rok na pozicii,nasledne sa da hlasit na inu pOziciu vo firme,resp na viacero naraz,aby nieco vyslo. Ak chces z menit skor,odporucam skusit sa porozpravat s nadriadenym a vysvetlit mu situaciu. A vypocut aj jeho situaciu.moze sa stat,ze ta nebude moc hned uvolnit,lebo nema ludi dost alebo nedoatane backfill...
Budem to musieť skúsiť. Ďakujem za odpovede
@aliali123 Ahoj, a co tak prejst do Dell-u ? tam su tiez takeho easy joby, a robia sa iba denne....ziadne poobedno-nocne. A existuju aj part-time joby - na 50%, 70%....takze moznosti je vela.
Každopádne ak máš malé dieťa, skúsila by som ísť skôr cestou parttime jobu, povedzme 6h denne, tak stíhaš dieťa riešiť ráno aj poobede a platovo si až tak nepohorsis. Myslím že v tejto firme by to bolo možné. Čo sa týka rotácii vramci firmy, počula som,že tomu nie sú veľmi naklonení,ale závisí od šéfa a oddelenia.
@rainee myslím že na tej pozícii customer care agent to nieje možné, tam nemôžeš mat ani home office, to je asi jediná pozícia taká. Chcela by som sa dostať na nejakú administratívnu, hr, resource desk alebo niečo take v jednej z takých firiem ale myslím že to je nemožné. Takéto pozície sú veľmi žiadané a presne ako hovoríš, že takýmto presunom v rámci firmy veľmi niesu naklonený. :(
@aliali123 ...ohhh....nevsimla som si z akeho mesta ste, pardon.
@lucy123lucy vôbec nevadí, aj tak ďakujem za každú odpoved 🙂
@aliali123 no, myslím že oblasť HR a marketing sú asi najžiadanejšie a na takých miestach sa každý drži,aj platovo dosť slušne ohodnotene. Najviac sa ľudia menia asi na help desku, callcentra a pod.to sa ani nedá dlho robiť. Čo som pozerala teraz ponuky, na HR vyžadujú väčšinou vš, prax, jazyky a znalost zákonníka práce,prípadne mzdy. Ja by som asi HR nedala, keď sa na na mňa pri výbere nového kolegu vo firme denne vyvalilo 100 životopisov, mala som dosť😂podľa mňa nemajú ani šancu to prečítať. A do toho robiť zmluvy,výbery,odhlásiť do poisťovní, dochádzku..ale veď jasne,každého baví iné. Tak veľa šťastia s pracou.
@aliali123 skôr rozmýšľaj ako si niekoho nájsť, kto ti pôjde s dieťaťom do škôlky alebo zoberie dieťa zo škôlky, určite je to zhodnejšia cesta, ak tam chceš ostať. Obyčajne v takýchto firmách minim. 1 rok musíš robiť takto na smeny, lebo sa ti môže stať, že sa s tebou rozlúčia.