Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na Vaše skúsenosti s prácou v poisťovni Allianz? Práca je ponúkaná na zmluvu. No veľa ľudí mi vraví, že ak uzatvorím poistky z ľuďmi a tí náhodou poistky zrušia alebo nebudú tie poistky platiť. Tak, že to potom budem musieť hradiť so svojho..... Je to prosím Vás pravda???? Ďakujem za vaše odpovede
@emilly05 ja som niekoľko rokov dozadu pracovala v Allianze a poviem ti najväčšia chyba môjho života...prémie boli počítače len od toho koľko si uzatvorila poistení a následne ak to ten človek zrušil to odomna vymáhali. Premysli si to dobre.
Väčšina poisťovní to má ošetrené tak, že ak tú poistku zruši klient do 1 roka, vraciaš časť provízie. Preto poistky treba robiť na základe dôkladnej analýzy potrieb. Klient, ktorý vie čo si kupuje a na čo mu poistka slúži, ju rušiť nebude.
@kristina350 keď ste skončili sankciovali Vás?
no v podstate ano, budes musit ponukat poistky a za to budes mat provizie, do dvoch rokov ked ten clovek zrusi tu poistku alebo ju nebude platit, tu proviziu od teba budu vymahat. Poriadne si to premysli a precitaj zmuvne podmienky .