Ahojte. Dostala som možnosť pracovať v Action ako zástupca vedúceho. Mám momentálne stále zamestnanie, avšak v action ponúkajú lepší pracovný čas aj plat. No nikde sa neviem dopátrať nejakých osobnych skúsenosti, či to čo sľubujú je aj realita. Máte niekto skúsenosť osobne alebo poznáte niekoho kto tam pracoval? Nechcem urobiť chybný krok.. kľudne aj do súkromnej správy. Ďakujem🙂
Ja môžem povedať len toľko že Action je náš odberateľ od začiatku čo je na Slovensku a platí zatiaľ vždy načas. S komunikáciou tiež žiadny problém nie je.
Tiež uvažujem dať tam žiadosť, chystajú sa otvárať v Poprade. Tak ako si pochodila? Ináč keďže je to holandská firma asi by som sa nebála a šla do toho
ono to nemusi byt zle, len nie su tu dlho, tazke bohvie ako to bude casom, ale ak sa ti ich ponuka pozdava, tak preco nie, mozno ti to bude vyhovat aj v praxi viac, ako doterajsie zamestnanie
@lucinkak87 podala si tam žiadosť, či zatiaľ nie?
@denjelka ako si dopadla? Už tam pracuješ?
@bystricanka ee naberam odvahu
@lucinkak87 škoda. Chcela som vedieť ako to prebieha na pohovore, aké sú pracovné podmienky a všetky podrobnosti 😊
@aramis777 ďakujem za tvoju skúsenosť, asi tam už nepracujes, čo? 😁😁
@lucinkak87
@lucinkak87 nie
Mate niekto nove skusenosti? Otvárajú aj v RK pozicia manažér
@denjelka môžem pár otázok?
action otvorili v BA kolko 2 mesiace dozadu (3 max.), tak tolko skusenosti asi zasa ludia mat nebudu ;) ale vsak mozno sa niekto ozve aj s tymito kratkymi