Práca v Action

denjelka
2. jún 2023

Ahojte. Dostala som možnosť pracovať v Action ako zástupca vedúceho. Mám momentálne stále zamestnanie, avšak v action ponúkajú lepší pracovný čas aj plat. No nikde sa neviem dopátrať nejakých osobnych skúsenosti, či to čo sľubujú je aj realita. Máte niekto skúsenosť osobne alebo poznáte niekoho kto tam pracoval? Nechcem urobiť chybný krok.. kľudne aj do súkromnej správy. Ďakujem🙂

petamich
2. jún 2023

action otvorili v BA kolko 2 mesiace dozadu (3 max.), tak tolko skusenosti asi zasa ludia mat nebudu ;) ale vsak mozno sa niekto ozve aj s tymito kratkymi

andy37
2. jún 2023

Ja môžem povedať len toľko že Action je náš odberateľ od začiatku čo je na Slovensku a platí zatiaľ vždy načas. S komunikáciou tiež žiadny problém nie je.

lucinkak87
5. sep 2023

Tiež uvažujem dať tam žiadosť, chystajú sa otvárať v Poprade. Tak ako si pochodila? Ináč keďže je to holandská firma asi by som sa nebála a šla do toho

dasufla
5. sep 2023

ono to nemusi byt zle, len nie su tu dlho, tazke bohvie ako to bude casom, ale ak sa ti ich ponuka pozdava, tak preco nie, mozno ti to bude vyhovat aj v praxi viac, ako doterajsie zamestnanie

bystricanka
24. sep 2023

@lucinkak87 podala si tam žiadosť, či zatiaľ nie?

bystricanka
24. sep 2023

@denjelka ako si dopadla? Už tam pracuješ?

lucinkak87
25. sep 2023

@bystricanka ee naberam odvahu

bystricanka
27. sep 2023

@lucinkak87 škoda. Chcela som vedieť ako to prebieha na pohovore, aké sú pracovné podmienky a všetky podrobnosti 😊

aramis777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aramis777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucinkak87
19. okt 2023

@aramis777 ďakujem za tvoju skúsenosť, asi tam už nepracujes, čo? 😁😁

aramis777
25. okt 2023
sasikk
13. jan 2024

Mate niekto nove skusenosti? Otvárajú aj v RK pozicia manažér

lankaaa
25. mar 2024

@denjelka ahoj,prosím Tá pracuješ Tam ?
Dakujem❤️

denjelka
autor
6. apr 2024

@lankaaa ahoj, áno pracujem

sisulie_nka
21. apr 2024

@denjelka môžem pár otázok?

melani19
18. okt 2024

@aramis777 ahoj ja vidim zmazane tvoje odpovede. Vedela by si mi napisat , co si tam napisala ake mas skusenosti?