Ahojte ma niekto skusenosti s pracou v Kostolnych kracanoch ?
@macik6 na akú pozíciu by si išla? Veľa závisí od toho. Ja som bola ako pickerka, vydržala som tam necelý mesiac. Práca náročná nebola v zmysle náplň práce (skener ti ukáže číslo tovaru, ty nájdeš, naskenuješ a hodíš do košíka) ale narobila som sa ako kôň. Chrbtica v riti, nohy opuchnuté. Beháš tam ako Usian Bolt z jedného konca na druhý keď ťa tam prehodí, s tým, že ťaháš za sebou veľký košík a 9999x sa stratíš. Máš veľmi veľkú plochu skladu, ktorá sa ešte skladá z viac poschodí. O tom nehovorím, že keď ideš na obed, ktorý trvá 30min, tak len 10 min ti trvá kým sa odpípneš a dôjdeš do jedálne a ďalších 10 kým sa vrátiš. Takže reálne máš 10 min na jedlo, pitie, telefón a cigu (ak fajčíš). Takže nikdy viac.
@emma2782 fuu no to trosku poznam ale v senci robim pickerku a tiez chcem odist lrbo dlheeee ulicky tiez si tlacim vozik a ked je plnu tak katastrofa krize rozmysla do jaguara pikerku teraz to prebrala dhl tam sim raz bola na pohovore a pickery to tam aspom to tak vyzeralo nemali take zle teda nemuseli behat po celom sklade no vidim ze vsade je fruktuacia ludi a otrocina
Ahoj, no neustále nastupujú a odchádzajú ľudia, tak zrejme je dôvod..málo ľudí vydrží tak, že sú tam roky
Ako pracuješ? Pondelok - piatok týždeň ranná týždeň poobedná?
Počas, teraz si na poobednej asi ak vieš odpisovať 😃 teda keď som bola ja bol prísny zákaz mobilov
Nie nemusia, patrilo by sa ale nie je to zo zákona. No ja som volala, že idem PN a hneď mi do telefónu povedali, že sa už nemusím vrátiť. Volali mi neviem koľko na to, doriešili sme papiere atď.
Za to, že dostaneš alebo kľudne aj dáš výpoveď, ty ešte môžeš ostať PN. Podaj si výpoveď a ostaň PN, zatiaľ si hľadaj iné
@macik6 ahojte, mne tam pracuju viacere zname 1 tam bola 3 roky, teraz pred par mesiacmi odisla na PN lebo cakala babatko, a druha zacinala ako pickerka, ale uz je hore v kancelarii, ona je tam od zaciatku podotykam ma obchodnu akademiu.
3.je moja byvala kolegyna, ktora je tam uz skoro 2.rok, ale inac hej, zalezi to od jedinca, kto aky je typ moja susedka povedala, po 3 dnoch toto nie je praca pre nu a nechala to.
Podotykam, byvam v Kostolnych Kracanoch, takze uz tam len ten nepracoval z tejto dediny, kto nechcel. To co mi kazdy povedal, kto tam pracuje dlhsie dobu, ze plat je dobry, odpracujes co mas a ides domov.
@macik6 nikdy viac