Ahojte, zavolali ma na pohovor - veduca predajne 101 drogerie. Mate skusenosti? Co bude vlastne moja praca? V predajni som veducu este nerobila. Dakujem
@kristina74 neporadíš? 😁
Ako vedúca by si mala robiť plánovanie smien, objednávanie tovaru, dodrziavanie pokynov z vedenia...to znamená čistota a poriadok na predajni, obraty, sledovanie záruk, triedenie tovaru podľa akcií, podľa fotografii( zvyknú posielať na predajňu, ako to ma vyzerat) inventúry, plnenie predajných plánov...mesačne reporty, a podobne a pokiaľ ti vypadne zamestnanec hľadanie náhrady, hľadanie brigádnikov, pohovory..aspoň takto to bolo u nás v drogerii
@xnatalkax presne ako pise @lasona vzdy mas co robit 🙂
Praca je to zaujimava, pretoze pracujes s pc, objednavky, faktury, takisto blokujes na pokladni, si v styku s ludmi, mas na starosti chod predajne, zaruky, precenovanie tovaru pred koncom exspiracie, rozdelujes ulohy svojmu kolektivu, prerabas regale podla planogramov, je toho vela, ale je to fajn, ak ta to bavi, ak si rada stale v pohybe ako ja 🙂
Pracovny cas je flexibilny, plan dochadzky viem zmenit, ak kolegyni napr.ochorie dieta, vzdy sa da nejako dohodnut a najst riesenie
Tak dufam, ze som ti aspon trosku pomohla pri rozhodovani 🙂
@xnatalkax Skôr by som skúsila inú drogeriu. Kamoška robila v konkurencii a práve mali strašne veľa báb čo prišli z tejto konkretnej drogerie, nebola ani jedna spokojná preto išli preč. Hlavne vraj kvôli platu
@kristina74 ahoj takže dá sa to zvládnuť v pohode ?
@xnatalkax ahoj ako si dopadla na pohovore ?- prijali Ťa ,napíš mi pls akú si mala skúsenosť ?- ďakujem .
@blondinera ahoj. Prijali ma na zastupkynu veducej, ale odmietla som. Strasne nizke platy…
@blondinera urcite ano 🙂
@kristina74 tak už som bola na pohovore,neviem ako dopadne...
@blondinera drzim palce 🙂
@xnatalkax podla mna objednavanie tovaru a to co aj predavacka.