Ahojte ,upratuje niekto v MŠ ?? Idem len ako záskok na 8 hodín denne. Aká je od rána vaša náplň práce? Ďakujem
Ja som robila po materskej chvilu ako upratovacka v mš a tak ako pise pani nado mnou. Robis v podstate vsetko. Zavisi od toho aka velka skolka a kde. Prata sa aj vonku, napr. sneh a pod, pripadne skolsky dvor. Clovek sa tam namaka, fakt obdivujem zeny co to robia cely zivot
@pininka1 a vela zalezi aj od toho na ake zienky tam narazi...lebo su aj take, ze pomozu, a su aj take, ze "nie je to moja pracovna napln, ja to nebudem robit"...ako my sme sa tam snazili navzajom si pomahat a vychadzat ustretovo ci kucharka-ucitelka-upratovacka.... inak aj nasa tetuska, prekopavala pieskovisko tiez, pripravovala lehatka na oddych, aj odkladali...vysavali, umyvali...joj v kuse makali a teraz ked sa menia aj rocne obdobia, umyt okna, vsetko vyprat, pozehlit, pozmyvat...
No presne ako pisete ,ja som tiez robila v MŠ a musela som robit vsetko ,upratovanie,pomoc z detmi,okolo dvora poriadok ,ked vypadla kucharka tak aj tu som musela zastupovat
Tak ja pracujem v skolke, sice ako pedagog, ale mozem ti povedat, ze tety upratovacky robia vsetko, hlavne hygiena, dezinfekcia, vymena pradla, upratovanie socialnych, pomahanie pri detoch ked sa obliekaju/prezliekaju, ked pocurkaju, pokakakaju, hygiena deti, a proste vsetko vsetko vsetko.... za nasou tetou upratovackou (a to bola uzasna zena) chodila riaditelka a este aj palcom pozerala ci je prach utrety...ale ona je sama o sebe pripad na cvokhaus....ale to napln prace by ti mali povedat ked nastupis....a to ostatne pride aj tak samo