Ahojte,napíšem hneď na začiatok že nechcem nikoho pobúriť ani nahnevat.Som momentálne na úrade práce,ešte poberám podporu.No potom chcela by som pracu od 7 do 15 hodín skrz deti aby som ich stíhala ráno nosiť do škôlky a školy a poobede pre ne.Pozeram pomaly pracovné ponuky.Na tú jednu smenu je strašne málo ponúk.A čo je hneď obsadia.Poslednu dobu je veľa ponúk ako upratovačka.Viem každá práca má svoj význam a je prospešná.No predsa robiť upratovačku niekde vo firme ,umývať zem,vysypavat koše a drhnut záchody.No popravde nemám na to žalúdok.Aj som nad tým rozmýšľala že keby nebolo nič insie že by som sa na to predsa len dala.No rodina aj kamarátky ma odhovaraju či som normálna že upratovačku robiť je najhoršia robota.
Staré remeslo je najhoršia robota 🤣🤣
Práca upratovačky je normálna práca, potrebná ako každá iná.
@alchemilkazltozelena Vzdelanie poľnohospodárske bez maturity.Doteraz som robila len operátora výroby
Ja nevidím problém v práci upratovačky ako takej - však keby neboli tak si nechcem predstaviť čo by bolo, jediný problém vidím v tých záchodoch. Lebo čo tam niektorí ľudia dokážu narobiť a aj to tak nechať tak to je na grc. Keby som polroka neumyla záchod tak by tak nevyzeral... Prečo konkrétne ťa odhovára rodina neviem, možno majú iný dôvod. Hlavne ak majú nóbl flek
@fadama Viem že je potrebna ako každá iná práca,no veľa ľudí má proti tomu pripomienky a uz teraz vidím ako by sa na mňa pozerali rodina a kamarátky že aha to tá čo robí upratovačku
@bagre Presne na tie záchody by som nemala žalúdok.Doteraz som robila vo firmách ako operátorka,no čo som tam chodila na záchod,niektoré ženy po sebe nechali riadny svincik.A chlapi vraj ešte horší.Neviem si predstaviť umývať záchody.Odhovaraju ma lebo tu pravú berú ako úplne posledné čo by nikdy nerobili.
A naco to kamaratkam vesias na nos?potrebujes peniaze, vyskusas, prac.doba Ti vyhovuje...ved tam nemusis robit roky
nevidim problem s pracou upratovacky ak mas problem s pachom daj si rusko
nemas ziadne specificke vzdelanie ja si myslim ze ziadna praca nie je hanbou skor naopak
Keby si mala vs a sla robit upratovacku, tak nepoviem. Ale operator vyroby a upratovacka az taky rozdiel nie je... Skor by som povedala, ze lepsie ta upratovacka... Ked potrebujes peniaze a pracovna doba je ok, tak preco nie... A na kamaratky sa mozes vytoto, ony za teba ucty nepoplatia
Skus hladat upratovanie panelakov. Tam si svojmu casu panom, len aby si zarobila dost sa namakas. Ale iste je, ze nebudes umyvat zachody
Ja som teraz taku pracu zobrala
Firma ma na starosti vchody v bytovkach
Kancelarie a ambulancie lekarov
Zatial som bola iba raz ale kedze mi nema kto vybrat dieta zo skoly zatial nespekulujem a nevymyslam zobrala som co bolo
A sefka mi vysla v ustrety s casom prace takze som spokojna uvidime ako bude dalej
Tak podľa mňa s takým vzdelanim kľudne upratovačku robiť je ok, iné by bolo keby si mala vysokoškolské vzdelanie 3.stupna tak by to bolo divné že to ideš robit, ale takto je to ok
Skor do buducna by bolo dobre si spravit dialkovo maturitu.Predavacka na pol uvazok ci ranne sa neda najst?
@petrao2 Ja čo vidím na nete to je všetko upratovanie vo firmách.Ak smiem sa spýtať koľko sa tak dá zarobiť upratovaním?
@guiseppinka Operátor výroby bolo lepšie,to mi aj sadlo tá robota ma bavila.Len teraz to je vsy na dve tri smeny a to nemôžem skrz deti.
@luccija Keď sa stretneme alebo si napíšeme ,pýtajú sa do nového,tak isto aj rodina.A vždy padne reč aj na prácu.Tak im poviem čo nové,že hľadám a tak.
@luccija Predavačky sú všetky na krátky dlhý týždeň,to mi tiež nevyhovuje.
Vzhladom k tvojmu vzdelaniu nemozes mat velke naroky na poziciu v praci. Podla mna je upratovacka uplne ok, ziadna hanba. Brala by som tuto otazku ako uzitocnu, kebyze ju polozi zena, ktora ma vysoku skolu. To by uz bolo trochu cudne. Poznam baby, ktore maju maturitu a robia upratovacky, nerobia z toho vedu…
Predavacky su vacsinou na ranne a poobednd smeny. V niektorych vacsich sa da aj dohodnut. Tiez teraz nastupujem na skrateny 6h uvazok
V Lidli ponúkajú aj kratsi uvazok, možno by sa dalo s vedením dohodnut.
Ja som robila upratovačku(pol roka)-zastupovala som na maródke pani... Mam ekonomickú školu a bolo mi to úplne jedno(ja som toto mala v hlave,, upratane'') -vyhovoval mi čas.Nazory iných ta nemusia trápiť a hlavne ide o to, ci ty sa s takou robotou vieš,, stotožniť "
To zatial neviem
Nebude to ziadna slava tipujem ale kedze si nemozem vyskakovat 🤷♀️
No tak nech ti rodina a kamosky nájdu iní roboti aby to vyhovovala, ak nie nech ti platia výdavky. Mudrlanti
Vôbec nerozumiem nad čím tu lamentuješ - čo ľudia povedia... akože čo čakáš s tvojimi požiadavkami akú prácu? V tvojej situácii keď prácu potrebuješ by ti malo byť jedno čo si známi myslia o tvojej budúcej robote - veď oni ju za teba robiť nebudú, či hej? Veď vyskúšaj a uvidíš. Smeny nechceš, na odbornú prácu nemáš vzdelanie.... veľmi nemáš na výber.
A tú maturitu si urob🙂.
Kašli na tie ich reči a keby niečo, povedz im že miesta pre riaditeľky bez vzdelania sú už obsadené. A názov tvojej novej pozície je Manažérka podláh 😉....otoč to na srandu.
prepac ale chces ty vobec pracovat? alebo len ten operator vyroby a nic ine? lebo upratovacka nie, co by povedali ludia, predavacka nie lebo smeny, Lidl nie lebo treba pokladnu
nechcem sa ta dotknut ale nemas ukoncene poriadne vzdelanie, hladas pracu v oblasti, kde sa na 99% robi vo viac-smennej prevadzke, co robit nemozes takze? na praci upratovacky nevidim nic zle a som velmi vdacna napr. tej mojej, ktora k nam chodi a neskutocne mi tym pomaha a okakany zachod jej nenechavame ;) a ver mi, ze korporatne budovy su lepsie ako byty, kde stravis x casu presuvanim sa
A ako sa ma teba kamaratky a rodina pozeraju ked (tipujem) mlada a zdrava zena sedi doma?
Kedy sa poctiva praca stala podradnou?!
Tu pokladnu ta naucia,tam je to lahke lebo tam vsetko je. Ja som robila v malych potravinach a musela som ovladat kody na pecivo,zelenjnu,ovocie...
A aké máš vzdelanie? Čo si robila predtým?