Práca ŠUKL

brrunetkaa
15. nov 2023

Ahojte, pracoval / pracuje tu niekto v ŠUKLi? Ako sa Vám to tam pozdáva? Boli ste / aktuálne ste spokojné? Zvažujem že sa pozriem po práci práve tam, ale trochu ma odrádzajú tie nízke tabuľkové platy, Aká je pravdepodobnosť, že priznajú 100% osobné ohodnotenie? Alebo to je len na papieri, že také existuje ale nikto ho nikdy nedostal? Ďakujem za názory.

zmrzlinka2021
15. nov 2023

@brrunetkaa Znama tam robila, ale kedze treba platit ucty, nemohla si tam dovolit ostat. To su prace pre zeny, co maju niekoho financne za sebou.

100 % osobne priplatky ako aj osobne platy existuju, ale na pozicie, kde sa vykonavaju narocne prace, potrebujes experta/expertku, urcite nie beznych "pajkov"

brrunetkaa
autor
15. nov 2023

@zmrzlinka2021 nakoľko vyžadujú chemické alebo farmaceutické VŠ vzdelanie, tak som čakala že pozície budú aj lepšie finančne ohodnotené. V popise pozície uvádzajú, že od druhého mesiaca priznávajú osobné ohodnotenie do výšky 100% mzdy ale je rozdiel či to bude 100 alebo 1000€. Och no neviem sama...

muchotrafka298
15. nov 2023

@brrunetkaa ja mam znamu, co tam pracuje. Prisla na riadiacu funkciu z korporatu, cize sa jej to oplatilo. Ona ale nie je obycajny uradnik, ma tam specificku pracovnu napln.
Co sa tyka osobneho ohodnotenia, nie je narokovatelne a urcite nepocitaj s tym, ze dostanes ako novoprijata osoba hned 100 % vo vyske platu. Nie je to pravidlo.

lindous
15. nov 2023

Neviem ako je to presne s osobným finančným ohodnotením, ale keďže som z chemického prostredia, pár ľudí tam poznám, berie sa to ako teplé pohodlné miestečko, ale teda často s tým, že finančne to ťahá partner

maranta_leuconeura
15. nov 2023

Je to ako inde v statnej a verejnej sprave. Bezne pozicie (ano aj take na ktore potrebujes odbornost a skusenosti mozu byt bezne) su pohodicka a tak aj financne ohodnotene (slabo), vyssie pozicie su vacsinou zmluvne platy mimo tabulky ale nezastavis sa a robis tolko alebo viac ako v sukromnej sfere.

maranta_leuconeura
15. nov 2023

Znama farmaceutka tam robila, lietala aj na zahranicne konferencie a riesila nejake veci v mene SUKLu. Teraz je na rodicovskej, potom chce ist do lekarne, ze vraj mensie stresy a viac penazi 🤷🤣

mandzula
15. nov 2023

@brrunetkaa napis mi sukromnu spravu - o aku poziciu ide. Robila som tam, mozno ti viem dat nejake info.

brrunetkaa
autor
16. nov 2023

@muchotrafka298 jasne s tým ani nepočítam. Skôr ide o to, či sa k nemu časom (a to nemyslím 10 rokov) človek dostane alebo aspon priblíži. Príde mi, že sú tam ľudia celkovo dlhodobo a neodchádzajú z tade tolko, tak som myslela že aj fajn zaplatia ale asi omyl 😆

muchotrafka298
16. nov 2023

@brrunetkaa zalezi od pozicie, lebo na tie bezne su tabulkove platy. A tabulky nepustia. Co sa tyka osobneho ohodnotenia, tak tam to zalezi od vela veci. Lebo ako pises je rozdiel, ze ci dostanes osobne ohodnotenie 150 EUR alebo 1500 EUR napriklad. To ze mas odborne vzdelanie Ti nezaruci vacsi plat. Ano na niektorych miestach v statnej sprave su ludia dlho, pretoze im to vyhovuje a akceptuju aj plat. Lebo vacsinou vedia, ze v sukromnej sfere by dostali viac, ale aj by mali viac prace a tak.