Práca - spoločnosť mužom

19. nov 2022

Dobrý večer, premýšľam nad inými možnosťami ako žiť a napadlo mi robiť spoločnosť mužom. Nemám ale záujem s niekým spať, ja by som len chcela byť psychická podpora pre tých mužov, aby sa necítili opustený, urobiť ich šťastnými spoločnou zábavou, ale všetko bez fyzického užívania. Existuje nejaká taká práca?

sabca_m3
19. nov 2022

starobinec? 🙂

klarissa25
19. nov 2022

A len pre mužov ?

pribinak
19. nov 2022

Akože chceš byt sugar baby? Však ok, ak máš na to žalúdok

Akurát máloktorý muž ktiry má peniaze na to, aby si platil spoločníčku je opustený, je len unudený ale určite nie opustený

autor
19. nov 2022

@klarissa25 aj pre ženy

anjelicek26
19. nov 2022

Tak premyslaj dalej... toto nie je dobra cesta a uz vobec to nie je praca... mozes robit opatrovatelku - starsiemu cloveku v zahranici, robit nakupy, upratovanie, pomahat pri hygiene, tam ten sex uz skutocne po tebe nikto nebude chciet. A mozes pracovat aj pre zenu, aj pre muza... ale je to celkovo narocne na psychiku pracovat zo starym clovekom, ja sa vzdy sklanam pred opatrovatelkami v DD, s akou laskou a ochotou pomahaju aj po tych rokoch... ale toto su veci, z ktorych nezbohatnes...

autor
19. nov 2022

@pribinak možno sa tak cíti veľa mužov, ale prezentujú sa inak

autor
19. nov 2022

@pribinak neviem čo to sugar baby je

autor
19. nov 2022

@anjelicek26 robila som opatrovateľku, pár ráz sa mi podarilo nájsť niečo ok v domácnosti ale čo sa týka práce opatrovateľky v starobinci tam som len menila plienky a vlastne nejako sa viac venovať tým ľuďom ani nebol čas

sabca_m3
19. nov 2022

Neviem ako je to na SK s opatrovanim ale mimo SK je opatrovanie dosť vyhľadávané a nemusi to byt ani priamo opatrovanie kvoli hygiene, atd. Poznam ludi co opatruju stylom ze so starym človekom travia cas, prechádzky, karty atd 🙂 skusila by som sa dat do nejakej opatrovateľskej agentury... V starobinci je ozaj viac ludi, tam sa neda samostatne venovať len jednemu človeku

anjelicek26
19. nov 2022

U nas v nemecku casto opatruju opatrovatelky doma a este ludi, co su fit, nie je to len o plienkach, ale nakupe, spolocnosti, rozhovore... vyskusaj takto, platovo je to tiez fajn, hlavne vela poskytuje aj byvanie... my sme u babky mali pre opatrovatelku cele poschodie vo velkom dome s vlastnou kuchynou, kupelnou atp...

zuzinka888
20. nov 2022

Ako toto mi pride zvlastne. Ako ked pride chlap do bordelu a tvrdi, ze chce sa len "porozpravat".( aspon to tak tvrdia, ked im na to pridu) No neverim, vsak nech si najde psychologicku či?? Ale existuje nieco ako " Adoptuj si babicku" ale to je dobrovolnictvo hlavne v senior centrach.( Slovicko starobinec by mali zakazat).

zuzinka888
20. nov 2022

A mozno by si mohla skusit robit osobnu asistentku. Zdravotne znevyhodnení maju na to prispevky. Mozes robit spolicnost muzom( aj zenam) byt psychicka podpora aby sa necitili opusteni, robit ich stastnymi spolocnou zabavou...

h2
20. nov 2022

Nemyslím si, že autorka chce robiť opatrovateľku starým, či chorým ľuďom. Podľa napísaného usudzujem skôr, že chce s niekým ísť napr. na večierok, alebo na dovolenku, ale bez fyzického kontaktu.
Autorka, sorry, obávam sa, že také nenájdeš.

bennn
20. nov 2022

Nie. Žiadna taká práca podľa mňa neexistuje. Maximálne linka pomoci... ale to je telefonické. ... Akože keď sa budeš zúfalému človeku snažiť pomôcť tak sa na teba prirodzene upne... A keď ho následne odmietneš, že to bolo len z dobrej vôle... tak sa môže ešte viac opustiť. ... Toto je v podstate citové vydieranie. A je to niečo nechutné.