Práca spojená s cestovaním bez vodičského

1. apr 2024

Myslíte, že existuje nejaká práca spojená s cestovaním vhodná aj pre človeka, ktorý nešoféruje? Veľmi by ma takáto práca bavila, ale čo som pozerala, všade hľadajú len človeka s vodičským preukazom. Ja teda vodičák urobený mám, ale nikdy som nešoférovala, a nie som na to spôsobilá. Bavilo by ma nielen cestovať a chodiť na rôzne miesta, ale napr. aj niekde prespávať.

tessa165
1. apr 2024

Delegát v ck

janai1
1. apr 2024

letuška

doriiis
1. apr 2024

Barman,kuchár,chyžná na výletnej lodi

hermionecka
1. apr 2024

letuška 🙂))

lakebabe
1. apr 2024

@tessa165 záleží kde sestra robila roky delegátku v zahraničí musela byt dobrý šofér na letisko z letiska na schôdzky s klientami všade musela chodiť ich autom ,

stanka_k
1. apr 2024

Stevard Regiojet....

melanta
2. apr 2024

Z toho, čo tu bolo spomenuté:
Letuška, pri lowcostoch žiadna výhra, veľa letov za deň, nevidíš nič len vnútro lietadla. Bežné je napríklad 6 letov za deň, začínaš doma, končíš doma. Čiže len lietadlo z vnútra vidíš. Ak spoločnosti ako Emirates, Qatar, tam vieš prespávať v rôznych destináciách, držím palce pri snahe dostať sa tam.
Steward vo vlaku tiež vidí hlavne vlak z vnútra.
Delegát v CK určite musí šoférovať.

Ak máš na mysli pozície v rámci Slovenska, kde človek chodí po prevádzkach, proste je veľa v teréne, tak nie, to dá nedá robiť bez šoférovania. Neviem, čo znamená, že nie si spôsobilá šoférovať. Šup zaplatiť si kondičné jazdy.

hermionecka
2. apr 2024

@melanta ja som letuška a nie som ani v Emirates ani Etihad, Qatar a na pobyty sa často dostanem ale som aj doma, je to príjemný balans, treba si popozerať viaceré spoločnosti, niektoré lietajú vyslovene otočky, niektoré len pobyty a niektoré su niekde medzi
Čo sa týka stewarda neviem presne, u RJ som mala známu a občas v destinácii zostala ale to presne netuším ako je, asi by som radšej nehádzala všetko do jedného vreca

melanta
2. apr 2024

@hermionecka rozhodne nehádžem všetkých do jedného vreca. Ale nemožno autorke otázky povedať, že ak bude letuška či steward, tak bude mať to čo chce, ako napísali niektorí vyššie. Lebo nie vždy to platí. Aj keď ja si myslím, že autorka píše o pozíciách bežne inzerovanyých na profesii a to sú pozície v rámci SR, kde človek významnú časť pracovného času trávi v "teréne" a tam to bez šoférovania nejde.