Ahojte baby..je tu niektora z Vas, resp. viete , ako je ohodnotena tato praca s touto znackou? Je mozne, ze to.moze mat jak slusny mesacny prijem? Dakujem
ak vies predavat mas kopu znamych a nevadi ti ze im predavas predrazene haraburty tak zarobit sa da-ale musis hladat aj ludi co budu makat pod tebou a ty budes mat provizie z nich -pyramidovy predaj / mlm .. ale skor odporucam normalnu pracu
Slušný mesačný zarobik určite nie, zase ta kozmetika nie je až tak wau. Môžeš to robiť popri zamestnaní ako moja teta...ta to dokonca aj pacientom na oddeleni ponukala 🙈..
Keď to budete mat komu predávať pravidelne, tak môže byt z toho príjem, ale skôr by som sa na to nespoliehala. Ono to má inú nákupnú cenu ako predajnu a ten rozdiel je váš zisk. Čím viac predáte, tým viac zarobíte. Keby ste začali možno 10 rokov spatne. Tak sa tým dá živiť. Teraz už sú predajkyne v každom meste a väčšina klientok vychytana.
Zo žien, ktoré túto kozmetiku vyskúšali, väčšina mala nejakú zlú pleťovú reakciu. Čo je za mňa veľmi zlá vizitka. Za tú cenu je na trhu mnoho porovnateľnej kozmetiky. Zárobok áno, poznám 2 ženy, ktoré si tým zarobia veľmi dobre. Obidve to robia asi 20 rokov a majú pod sebou stovku predajkýň. Proste klasická pyramída.
Tato blbost stale fici? Sa divim. Akurat si odplasis svoj okruh znamych, lebo toto otravovanie blizkych s ponukou kozmetiky, ktoru nepotrebuju je na grc.
Na začiatku si musíš kúpiť registračný balík to je nejaká taška a v nej základné kozmetické veci na čistenie pleti, vzorky krémov a potom dekoratívna kozmetika. Už ten štartovací balík dosť stojí tuším okolo 120€ ale nechcem klamať neviem presne. Ako píšu baby je už strašne veľa žien čo s tým robí . Ja som to skúsila , ale nevedela som tak dobre ponúkať tie výrobky takže som nezarobila. Na FB je dosť báb čo predáva túto kozmetiku (nakúpili do zásoby , že veď to predaju) tiež to skúsili a nešlo im to a nakoniec im zostalo kopu kozmetiky.
povedzte mi prosím lacnejšiu alternatívu s rovnakou kvalitou ? ja sa nechcem hádať, ale ja mám tak blbú pleť že mne mary kay vyhovuje a dlho vydrží. používam síce len pár vecí , ale rada by som ju vymenila za niečo lacnejšie
@puertorico kvalitou? Srandujes asi.
@puertorico skús The Ordinary.
@koniarova mne tá jediná značka vyhovuje a pomôže na to , na čo potrebujem. Ja napríklad keď som používala tie bežné značky tak som mala tak hroznú pleť ako nikdy. ale každému pomôže niečo iné🙂
MK má trochu inak postavený ten princíp ako klasické oriflamy a avony.
Nechala som sa kedysi zlanáriť aj ja, bola som akože "poradkyňa" ale nikdy som to nikomu nenúkala, maximálne sme si s kolegyňou poobjednávali raz za čas, aby mi nevypršalo členstvo 😀 - ale aj to už vypršalo, dosť dávno 😀
Čo sa týka kvality kozmetiky - neviem. Mne aj tej kolegyni to bolo fajn, ale žiadny zázrak. Niekto si to zase nevie vynachváliť a nič iné nechce a niekto s tým skončil zle. Ako u každej kozmetiky, niekomu sadne, niekomu nie.
Systém je teda postavený tak, že si musíš kúpiť ten registračný balíček, v ktorom je síce kopa vecí, vzoriek a kadečoho, ale musíš si kúpiť aj nejaký sklad, zásoby. Na rozdiel od iných MLM, tu som sa stále stretávala s tzv. "hodinkami krásy", kedy si pozveš budúce možné zákazníčky a všetko im dáš vyskúšať a vysvetlíš - čistenie, hydratácia, nejaký ľahký makeup si spravíte, ospievaš všetky produkty a rovno (z tých svojich zásob) im to aj predáš. To, čo im dávaš na vyskúšanie, je samozrejme tebou zakúpené a nikto ti to nepreplatí. Teda tuná v MK je to akože taká starostlivosť a poradenstvo, nie len predaj.
Osobne ale poznám babu, ktorá tým naozaj živila jeden čas celú rodinu a teraz to robí ako full job. ALE - to je možné už len vtedy, ak má stále zákazníčky a dostatočný počet báb pod ňou - teda klasika MLM = najlepšie je tým, ktoré sú najvyššie a robia pre nich tie, čo sú nižšie.
Čiže ak máš vo svojom okolí ženy, ktoré sú ochotné dať za krém 80€, a budú ti ich brať pravidelne - môžeš to skúsiť.
Mary Kay mozno vyhovuje ženám, ktore nemajú žiadne problémy s pleťou. Ale určite by som neriskovala ak máte problémy s pleťou. Ja som sa tomu veľmi vyhýbala, ale nakoniec ma nahovorila suseda ktora s tym pracuje, ze si dáme hodinku krásy, a o spevov ala tu kozmetiku aka je prírodná a Vichy, La rochr to je bordel chemický ze jej do povedala aj kozna, no ked si realne pozriete zloženie Mary Kay určite nie je prírodná. Ani neviem preco som kupila od nej dva produkty, proste som nevedela povedať nie. Tak dva produkty 67 eur a treti vraj zadarmo 😅no určite. Ale skusila som, plet som mala mastnu, ten krem na akne hrozne smrdel a stipal ma na tvari, tak isto aj toner. Tak som si povedala ze budem používať krem aspon na ruky, ale ked si predstavím ze 67 eur za take hocičo, tak som sa ozvala susede ze teda ci to mozem vrátiť.. Chvalabohu mi peniaze vratila, aj ked nie na prvý krát musela som sa pripomenúť 😅 nevadi. Skusila som a ja len aby ste si davali pozor na to. Ak chcete kvalitnú kozmetiku tak určite radšej niečo z lekarne
Ked porovnáte zloženie, Vichy a podobne značky určite nie su väčší bordel ako Mary Kay, ktore je navyše predražené. Mrzi ma len ako predajkyne klamú a môžu uškodiť nevinnym ženám a len ťahať peniaze z peňaženky. 🙂
Ja môžem dať feedback ako klientka. Kozmetika je skvelá, fakt som s produktmi vo všetkom spokojná. Ale je veľmi drahá. A aj keď si ju môžem dovoliť, nezostanem dlho pri nej. Ten istý efekt sa dá dosiahnuť aj lacnejšími produktmi.
Takže udržať si klientky asi nebude ľahké. Aj keď nie nemozne.