icon

Práca pre Swiss Life Select

slavkasr
13. feb 2022
laura164
13. feb 2022

📌

amonet
13. feb 2022

chces skusenosti alebo co?😅 ak skusenosti kazdy ti napise inak. ak vies na sebe makat a bavi ta praca s ludmi pod do toho, pracujem pre nich sest a pol roka a nic lepsie sa mi stat ani nemohli. avsak svajciari su narocni na kvalitu,presnost,poctivost, vzdelavanie💪

ivkazba
13. feb 2022

@amonet ako som uvidela názov, hneď som si na teba spomenula. 😉
@slavkasr robím finančníctvo a reality 20 rokov a budem sa opakovať po amonet, keď napíšem, že nič lepšie sa mi nemohlo stať (hoci nerobím pre nich ale pod svojou značkou). Len dlhodobý úspech v tomto biznise chce človeka, ktorý chce na sebe makať, pretože radiť ľuďom a sprostredkovať finančné služby a produkty sa treba vedieť naučiť. Je potrebné mať rád ľudí, vidieť za tou prácou ako prvé pomoc ľuďom a robiť prácu, ktorá človeka baví. Vyžaduje to byť dôsledný, robiť veci na 100%. A to potom prinesie aj nadštandardný príjem. A to nepríde za mesiac či za pol roka. Zlých sprostredkovateľov je plný trh. Pretože ich jedinou motiváciou je vidina peňazí a mať veľa času a takých aj majú manažérov.

slavkasr
autor
13. feb 2022

@ivkazba robila som v banke, v poisťovni, kde hoci som bola druhá v regióne v predaji, stale mi bolo vycitane, že mám myslieť len na plány tej ktorej inštitúcie, že mám ľuďom predávať aj také produkty, ktoré nepotrebujú. To som na tej práci neznášala. Rada sa s ľuďmi stretávam a rada poradím, keď sa na mňa obrátia, aby som im poradila.
Z vašich odpovedí som vyrozumela, že tejto spoločnosti ide v prvom rade o to, čo ľudia potrebujú a nie bezhlavý predaj???

slavkasr
autor
13. feb 2022

@amonet ďakujem za odpoveď. Presne pre to by som rada robila pre spoločnosť, ktorá nie je zaťažená len na bezhlavý predaj.

amonet
13. feb 2022

@slavkasr tak to si potom spravne👌

ivkazba
13. feb 2022

@slavkasr ja som robila v bankovníctve 17 rokov. Myslím, že som bola úspešná, pritom ľudia v mojom regióne NEMOHLI predávať hocikomu hocičo. Ale taký je 1 regionál z 50. Možno. Rozumiem ale tomu čo píšeš. Málokto nepozeral iba na biznis. Sprostredkovanie je o inom, tam je to o hlavne tom, aký je sprostredkovateľ človek. Ak je na správnom mieste, tak môže byť správny sprostredkovateľ hoci aj v OVB, hoci tam je ich ozaj minimum a sú vzácni. 😉 Ja pre Swiss nerobím, nebudem sa k nim preto vyjadrovať.