Dobrý deň,
otázka hlavne na zdravotníčky, lekárky alebo na niekoho, kto má informácie. Viete o nejakej činnosti, ktorej sa môže venovať lekár aj mimo svoju špecializáciu ako privýrobok? Mám niekoho, kto pracuje v neklinickej časti medicíny. Nejaké činnosti, kde si môže urobiť certifikát a popisovať nejaké vyšetrenia.. Bohužiaľ, ja v tomto poradiť neviem. Budem vďačná za ďalšie nápady.
prednášky, školenia, odborný garant, lekársky dozor ... čo je ten lekár po lobotomii? lebo neverím že by si nevedel niečo nájsť, však ich je žalostný nedostatok všade
Pracuje v neklinickej casti =bez akejkolvek praxe? Popisovat vysetrenia moze vo volnom case napriklad skuseny radiolog, nie niekto, kto sa tomu realne nikdy nevenoval..
Moja vseobecna napriklad picha tusim kys. hyaluronovu? Alebo nieco take, nikdy som to neskumala… robila si nejake kurzy v prahe, a robi aj taku tu “esteticku” medicinu.
Vyzivovy poradca? Aspon je medicinsky vzdelany na rozdiel od vselijakych rychlokvasenych na vikendovych kurzoch vyrobcov vyzivovych doplnkov
@zuzanka.zuzu nie Zuzanka. Lekar nie je po lobotomii. Robi neklinicky medicinsky odbor, s ktorym je spokojny ale hladal nieco k tomu. Na modrom koňovi je vela zdravotnikov, preto som ocakavala napady..odborny garant? To je snad niekto specializovany, kto robi garanta inym. Netusim ako je toto aplikovatelne. Kazdopadne dakujem za napady.
@bobinko06 ano, urcite esteticke zakroky nie su podmienene atestaciou ale kurzami. Ja zijem v Cechach, tu viem, ze sa da pracovat na mini uvazok v odberovych centrach na plazmi napriklad ale na Slovensku je vela veci trochu inak a nie som v nich orientovana
dakujem vam vsetkym za napady a snahu poradit
@liz_lemon to znie zaujimavo, clovek sa pritom aj odborne moze posunut
@sisa_s s tym suhlasim. Citala som prispevok od studenta mediciny, ktory pre nejaku ambulancou popisoval...ekg? Samozrejme mi to prislo zvlastne, ze ako take nieco moze fungovat. Preto ma napadlo, ci nie su nejake menej odborne cinnosti, ktore moze robit
napr. pre komercne poistovne moze prehodnocovat rizika u klientov