Práca pre introverta

8. nov 2024

Caute 🙂 co myslite, aka praca je vhodna pre introverta?
Ak nim ste, kludne napiste, v ktorom zamestnani ste sa citili najlepsie a najviac vam sadlo 🙂

melanta
8. nov 2024

Práca pre introverta? Alebo myslíš prácu pre človeka so sociálnou fóbiou? Pretože introvert môže robiť čokoľvek. Ja som introvert a v práci nemám problém byť medzi ľuďmi, dokonca robiť atmosféru, postaviť sa pred stovku ľudí a hovoriť. Svojho introverta si pestujem v súkromnom živote. V pracovnom som vždy robila čo ma baví. Ak má s tým človek príliš problém, tak nebude introvert ale bude mať sociálnu fóbiu a tú treba riešiť s odborníkom.

tana85
8. nov 2024

robim kancelarsku pracu, zial s ludmi a su dni kedy koncim vystavena lebo som introvert a pracujem s ludmi. viem si predstavit pracu s datami kde proste cisla/data, minimum ludskej interakcie, rovnako mozno nejake uctovnicka, tam mame v praci baby take skor tiche, zadumcive. po VS som zacala ako recruiter cize denne volat s ludmi, pohovory atd, po 2 rokoch som bola uplne vyhoreta, bolo to proti mojej prirodzenosti tolko hovorit s ludmi. takze napr.toto urcite nie :D introverta cudzi ludia oberaju o energiu, extroverta to naopak nabija, nemusi ist hned o socialnu fobiu, ze nemam rada denny kontakt s mne cudzimi ludmi

ivka225
8. nov 2024

Výskum v oblastiach ako napríklad teoretická fyzika, matematika alebo filozofia.

demografka
8. nov 2024

nie som vyslovene introvert, ale mam rada svoj pokoj, som analytikom, pracujem s datami, cize som sama v kanc a mam svoj klud, to mi maximalne vyhovuje

sassy_girl
8. nov 2024

aj mňa taká práca zaujíma 🙂 ja pracujem v korporáte, nejaký kontakt s ľuďmi vždy je, tomu sa tam nedá vyhnúť ale nikdy som nemala meetingy od rána do večera a keď som bola na home office, tak paráda🙂

nelka93
9. nov 2024

Som introvert, pracujem prevažne sama, maximálne s jedným kolegom. Vedecky smer