Ahojte,
Mam za sebou pohovor na pobočke ČSOB. Moja otázka baví vás niekoho práca pre nich ? Ste spokojní? Je reálne pre nich plniť plány ? Ďakujem.
@raztovsetkozmizne a môžem dostať odpoveď na svoju otázku ? Zaujíma ma to keďže som pracovala pre Orange
@kamoska_z_konika tvoja práca by spočívala v naháňaní klientov, vyvolávanie. Ak nebudeš plniť plány, tak budeš mať len základný plat. Treba počítať, že ak budeš obvolávať klientov ti niektorí aj vynadajú.
@kamoska_z_konika na začiatku sa to plniť da ako v každej robote kde je nejaký plán, neskôr po zapracovaní ti plán navýšia a bude to komplikovanejšie ale už budeš mať ako takú predstavu o tom čo a ako…samozrejme nie je to oddychová práca takže počítaj aj s nejakým tým stresom či tlakom (na druhu stranu ako písali baby vyššie ak plány plníš dá sa aj zarobiť) spokojnosť je v tejto práci podľa mňa individuálna každému vyhovuje iné tempo/ iný prístup a veľa záleží aj od kolektívu
@kamoska_z_konika je ale je to aj makacka, neodporucam. infolinka a poradca...ble.
@kamoska_z_konika poznám množstvo ľudí, ktorí v bankách na pobočkách robia roky a sú spokojní. Áno, je potrebné plniť plán, odvolávať klientov. Podstatné je, akého budeš mať riaditeľa pobočky. Kamoška je riaditeľka na pobočke ČSOB vyše 5 rokov a celý čas má stabilný a spokojný tím. Ja chodím do TB cez 20 rokov, niektorí ľudia tam robia celý čas a vždy sú milí a priateľskí. Ale či je to práca pre teba posúdiš iba ty sama a keď to skúsiš. Ak nemáš iný job, prečo to neskúsiť. Vždy môžeš odísť, v skúšobnej dobe zo dňa na deň. A možno ťa to bude baviť.
Ďakujem za uprimne názory vážim si ich. Kedysi som už predavala
@kamoska_z_konika ahoj,ja pracujem v ČSOB ako Vzťahový manažér,mám za sebou 9 ročnú prax v dvoch najväčších bankách,dá ti to skvelú prax a aj osobnostný rozvoj, budeš síce možno na začiatku trosku mimo komfortnú zónu,ale všetko čo je v pohodlí nás neposúva, naberieš super prax,naučíš sa komunikovať s ľuďmi,byť odolná,brať veci z nadhľadu, skúsenosti budeš vedieť využiť aj v iných oblastiach života,neskôr to zabezpečí aj lepšie uplatnenie na trhu práce.Vsetko závisí od prístupu a nastavenia.
@kamoska_z_konika a už ťa zobrali alebo ti povedali že ešte majú na pohovor ďalších kandidátov respektíve my sa vám ozvem?