Práca popri materskej (žiadny katalóg, žiadne poistky)

mama4444
11. jún 2022

Ahojte maminky , prosim
vas , nepozná niekto nejakú prácu ( napríklad vyrábanie či niečo , co moze clovek manualne robit )

- ziadne influencerske prace Avon a podobne ( nepouzivam FB ci Instagram )
- a na “prehovaranie” ludi na poistky ci podobne veci , vobec nie som.

Ak by niekto o niecom vedel prosim 🙏🏻
Dakujem

barborachors
11. jún 2022

Mozes robit realitacku alebo gelove nechty, ale je to na zivnost. Si to velmi easy predstavujes, taka praca nie je len tak, ako sama vravis, to co sa ponuka vsade na netoch, je len predaj a pyramidy. Ked nechces pohnut prstom a sama hladat a oslovovat ( na co vlastne moc nie si ako pises) tak jedine cakat, ze sa daco naskytne po znamosti (mozno tak zehlenie pre rodinny penzion), inak musis ty sama oslovovat firmy. Skus inak domeliu, mozno tam nieco najdes...

lesana25
11. jún 2022

Okrem teda všetkého, čo robiť nechceš, skús uviesť vzdelanie, schopnosti, zručnosti, ktoré sú predpokladom na takúto prácu.

pinkgirl
11. jún 2022

A čo môžeš ponúknuť ty? Opytaj sa sama seba aký časový fond tomu chceš venovať, vieš ísť mimo dom, chceš robiť on-line z domu? Aké máš zručnosti? ...môžeš doucovat napríklad jazyk, alebo iné predmety. A hand made výrobky si vyžadujú zručnosti - buď cez kurzy alebo ako samouk + investície do vybavenia a samozrejme si musíš nájsť trh kde o to bude záujem. Ale trh je dosť presýtený v tomto ako šitie, pečenie.
Ak nemáš vzdelanie na odbornú prácu, tak môžeš ponúkať upratovanie, žehlenie vo svojom okolí.

martinkatinka
11. jún 2022

Takze cakas, az si ta nejaka fajna robotka najde sama 😉

jasminka548
11. jún 2022

@mama4444 ak Ťa baví telefonovať ,môžeš robiť teleoperatorku z domu .Teraz tak cool centra fungujú a je to fajn .

spadnutaslivka
11. jún 2022

@jasminka548 tie musia byť ozaj cool 😂 😇 prepáč, nemohla som si pomôcť 😀

jasminka548
12. jún 2022

@spadnutaslivka nevšimla som si preklep ,díky za opravu .Ale mne tá práca vyhovuje ,aj keď ja mám ešte ďalšie dve .Takže mám aj na doma aj na von

mama4444
autor
14. jún 2022

@jasminka548 mate nejaku presnu ponuku prosim Vas ? Lebo na profesii som to nenasla

spadnutaslivka
14. jún 2022

@mama4444 na profesii sú call centrá, naposledy som videla tuším crystal alebo tak nejako, dokonca mali aj na skrátený úväzok. Ale inak ich je tam isto viac.

jasminka548
14. jún 2022

@mama4444 ja robím pre Dáta collect,predtým som robila pre Médiá call,viem že teraz berie aj Stemmark.Vsetko sú to práce na doma ale aj v call centre komu ako vyhovuje

sjuzir
14. jún 2022

@jasminka548 povieš mi prosím bližšie o tvojej práci ? Je to tiež call centrum?

jasminka548
15. jún 2022

@sjuzir ano je to call centrum.Volam z domu.Vzdy máme určený projekt ktorý voláme.Je potrebné mať počítač alebo notbukCez telefón sa to robiť nedá.V Pc mám systém ,do ktorého sa prihlásim.System mu sám vytáča čísla.Ja len čítam otázky a zapisujeme odpovede.Je to úplně jednoduché každé call centrum má ten systém trosku iný.ale to sa rýchlo dá naučiť.Ved vyskúšaj a uvidis .
@sjuzir

sjuzir
15. jún 2022

@jasminka548 aj tým moc otravujes ľudí? Lebo také nemám rada...

jasminka548
16. jún 2022

@sjuzir tak jasne ,ale ja už som zvyknuta,žemi položia telefón alebo má niekam pošlú.Beriem to jedným uchom dnu ,druhým von.Ja robím poštárku,takže som zvyknutá na všelijakých ľudí.Telefonovanue mám na prilepšenie.,Začínala som na covidivej linke,takže mňa už len tak niečo nerozhodi