Práca popri materskej dovolenke pre slobodnú mamičku

petulik92
12. okt 2020

Žienky, viete o nejakej práci, ktorá sa dá reálne zvládať keď som na malú sama? Rodičia chodia do práce u nich pomoc nie je moc reálna a zaťažovať ich cez nedeľu nechcem, nakoľko majú svoj vek a tiež potrebujú oddych. Jediný deň kedy sa mi dá pracovať je sobota poobede od tej 1 nej do 18:00, keď má malú jej otec. Jasličky riešiť nechcem, rada by som sa jej venovala čo najdlšie, prípadne ešte nejaké kratšie nočné smeny, dobre spáva, mohla by som na pár hodín aj na nočnú, na noc na stráženie, by som už niekoho možno vedela zohnať. Aj keď 50€ mesačne by mi pomohlo na prilepšenie.

lucinka1988
12. okt 2020

@petulik92 čomu si sa venovala pred MD? Nerozmýšľala si nás pracou na doma pre pôvodného zamestnávateľa? Pripadne stráženie druhých detí, mamičky si takto vedia celkom fajn privyrobiť a nemusela by si ani riešiť stráženie tých svojich.

petulik92
autor
12. okt 2020

@lucinka1988 Robila som realizácie záhrad, popri malej už iba údržby v tie soboty. Ale sezóna mi skončila a potrebujem niečo aspoň na zimu, na jar by som sa znova tomu venovala. U zamestnávateľa to nehrozí, kvôli korone, robila som v reštaurácií a momentálne prepúšťa.. Na stráženie detí nemusím mať nejaký priestor? Ako bývame v malom bytíku, ale vôbec neviem ako to funguje 😃 Je dopyt po opatrovaní detí? Nedajú deti radšej školenej osobe?

lucinka1988
12. okt 2020

@petulik92 pokiaľ viem, na internete je plno inzerátov, že mamičky ponúkajú stráženie detí, nemyslím oficiálne služby, ale robievajú to aj študentky a veľa mamiciek dá deti skôr druhej mamičke, ktorá má skúsenosti s deťmi, za vyskúšanie nič nedáš, stačí si dať inzerát..

petulik92
autor
12. okt 2020

@lucinka1988 Skúsim, ďakujem 🙂

mi_ma82
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fokuska
12. okt 2020

@mi_ma82 MLM ponuky tu nepatria, porusujes pravidla.

@petulik92 Vela ludi ma problem, ze nestihnu dieta vybrat z druziny, odviest na kurzok, lebo pracuju dlho. Minule som tu citala diskusiu, ze stvrtaci uz nemaju druzinu a ze sa ich boja pustit samych domov. Takze vies sa ozvat takym ludom a ponuknut, ze vyberies dieta zo skolky/skoly a odvedies na kruzok, alebo postrazis u seba alebo u nich doma kym pridu z prace.

emma_932
12. okt 2020

@petulik92 manzel robi tiez realizacie a udrzby, jeden cas mal zmluvu na polievanie kvetin v jednej firme. Chcelo by to zaujimavu ponuku, nejake firmy by sa mohli uchytit. Rozmyslam, ci by sa nedalo robit nieco online, kym babo spi... eshop? poradenstvo?

emma_932
12. okt 2020

ma zabije, ked zisti, ze radim konkurencii 😀😀😀

mi_ma82
12. okt 2020

@fokuska az na to, ze neponukam produkty na bazari.. to je zakazane. Peta sa pytala na moznosti privyrobenia a toto je jedna z nich. Nikto ju nenuti, aby to robila. Len som napisala moju skusenost.

fokuska
12. okt 2020

@mi_ma82 Ponukas MLM spolupracu vo fore - to je zakazane.
Zakazane nie su iba produkty v bazari, asi si neprecitala vsetky pravidla.

mi_ma82
12. okt 2020

@fokuska Neponukam spolupracu, iba som napisala moju skusenost s touto formou privyrabania. Ale kludne to vymazem, ked je to problem.

petulik92
autor
12. okt 2020

@emma_932 Aj také veci som robievala, ale ako som na materskej tak sa mi tie firmy akoby "vyhýbajú" neviem či sa boja, že nebudem stíhať popri malej alebo čo 😃 Dúfam, že sa to u chlapa prepečie, ale ďakujem za tip 😊👍

petulik92
autor
12. okt 2020

@mi_ma82 dakujem pekne 🙂