Práca pomocnej kuchárky

2. máj 2022

Pekný deň prajem 🙂 som nezamestnaná a našla som ponuku práce pomocnej kuchárky chcem sa spýtať či niekto máte s touto prácou skúsenosti? A hlavne aká je náplň práce? Ide o pomocnú kuchárku v školskej jedálni zaujíma ma ako tam pracujú keď sú napríklad letné prázdniny? Ďakujem za odpovede 🙂

unicornlady
2. máj 2022

Mám kamarátku v tej pozícii. Školská jedáleň ide (aspoň tu) podľa toho, ako má prázdniny škôlka (u nás školská jedáleň varí pre školu aj škôlku, resp. aj pre pár dôchodcov). Takže, ak ide škôlka, ide aj jedáleň. Ak škola má prázdniny, tak sa kuchárky delia, napr. po dňoch, ktorá kedy varí (keďže nepotrebujú ísť všetci v kuchyni).
Takže napr. sa odpracuje v júli 2 týždne (varí teda polovička kuchyne na striedačku, zdá sa mi, že v júli u nás škôlka funguje) a v auguste pred začiatkom školy tuším týždeň (alebo dva, teraz si nepamätám presne), kedy sa upratuje a chystá sa kuchyňa.

Neviem to síce presne, ale nejaké 4 týždne, možno aj viac, voľno cez letné prázdniny budeš mať.

luccija
2. máj 2022

Môžu variť pre škôlku, ked je blízko..alebo sa čistí kuchyňa, prerába, alebo čerpá dovolenka.budeš robiť všetko okrem varenia🙂šúpať zeleninu, zemiaky, krájať, či obsluhovať nejaké stroje, robiť buchty...

oli18
2. máj 2022

Urcite volno cez letne prazdniny mat nebudes. Vsetci zamestnanci maju narok na dovolenku a musis s nou gazdovat tak, aby ti ostala aj na velke prazdniny. Ak jej budes mat malo, budes chodit do roboty, aj ked sa nevari. Budete upratovat kuchynu, sklady, alebo len sediet. Jedine co bude vyhoda, ze vam riaditel zmeni a skrati pracovnu dobu.