Ahoj máme tu nejaké policajtky? Prosím veľmi by som chcela nejaké názory, skúsenosti, rozmýšľam nad tým že by som to skúsila ale nemám preddtavu či to je dobrý nápad. Ďakujem
Ja si to nemyslím ja to viem, počet policajtiek je oveľa vyšší ako kedysi, v PZ je podstav už to nieje výber ale nábor, je to preto že nástupný plat v PZ je nízky pre mužov menej zaujímavý, nemám nič proti ženám v PZ len je otázne keď zavolajú dvojčlennú hliadku v zložení žena+žena na bitku do krčmy ako to dopadne, ale držím palce.
Pokial uz teraz vahas, tak nie. To nie je praca pre kazdeho.
Prídem sa pozrieť
@hiro aj ja sa pridem pozriet na take..to.kde v Amerike jedine 😄😄😄
Robila.som.na psyche a prisli nam spacifikovat pacienta policajt+policajtka...a samozrejme lady ostala zavreta na osetrovni lebo sa bala a musel si policajt poradit ako vedel + boli sme tam my..mna to tak nasralo vtedy...ze ona sa boji...ze ona malo robi este, podobne dristy...radsej by sedkala v kancli na riti, ale nie je miesto...
Tak snad nebudes okatena za vyberanie pokut pri prekroceni rychlosti z 50 na 55,ale budes sa venovat naozaj zmysluolnej oravu.Lebo mne pride ze ti policajti nerobia nic ken vyberaju pokuty a ak je problem tak nic.Hlavne to vidno v politike kolko ludi beha este po slobode a vladne nam.Ale velke ryby plavaju a tie malinke,na tych si policajti asi zvysuju ega.
@marca12 ale prosim ta...ja na psyche som robila 15 rokov a takych damiciek bolo az az...dalsia vec...mam v rodine velmi blizkych pribuznych muzov policajtov cca 4 ks presne, z toho 3ja robia na zone a maju sluzby aj s damami a ani jedna neovlada bojove umenie ani sebaobranu, a to su 2 rozne mesta..a najma ma to nasralo ked sli riesit moj svagor a kolegynka policajti krcmovu bitku a ona stala ako stlp..chlapi z toho mali show...a schytal to moj svagor a to je sportovec vysoky ...ale ked su 4ria na 1dneho je to tazko...ja ich nehadzem do 1 vreca...poznam jednu babu, co schova do vrecka aj chlapa...ale to je jedna jedina...ich pracu nezosmiesnujem...nezlahcujem...ale niektore by si mali premysliet ci a co idu robit
@hiro Asi Ťa inšpirovala Makepeacová - "rôzne štýly boja"? - ak sama dievčina netrénuje, v práci to nerobí - nemá kedy... V rámci policajného vzdelania získa iba minimálne základy, ktoré keď nerozvíja, tak sú jej iba na to, aby vedela, že niečo také je. A zbrane? - si to predstavuješ ako nejaký Klondike - policajt si musí poriadne rozmyslieť, či použije zbraň alebo nie - existujú inštitúty ako "nutná obrana" a "krajná núdza". Ak bol tvoj príspevok myslený ako vtip, sorry, že som ho nepochopila 🙂
Ja poznam dve mlade policajtky ktore maju mozno 50kil ale spacifikuju hocijakého chlapa lavou zadnou ☺️ neviem co to máte za predstavy 🙈
@ivetz Tak ja som v tom ze policajti co chodia na taketo zasahy tak maju aspon raz tyzdenne cvicenia kde ich ucia nejake efektivne hmaty a chvaty ze ked potrebuje niekoho zlozit vie co ma robit a za sekundu je to vyriesene a zbrane co maju k dispozicii som myslel nejaky pelendrek ci ten teleskopicky obusok, taser a ked by ich ani toto neskludnilo tak samozrejme aj zbran s ostrymi nabojmi.
@elmivelmi Zasa ďalšia hlúposť - píšeš, že v 40 idú do dôchodku - to by museli byť príslušníkmi PZ od 15 rokov. Nárok na výsluhový dôchodok vzniká po 25 rokoch služobného pomeru - toto platí už 10 rokov a je to jeden z dôvodov (okrem nízkych nástupných platov, šikany zo strany nadriadených a verejnosti...), prečo o prácu v PZ nie je záujem. Platí to, čo som napísala - nemáš "bledomodrú šajnu". To sú také vágne tvrdenia na úrovni debaty pri pive...alebo aj politikov, ktorí riadia tento štát.
@mondolina a ty si mudra policajtka?😉 No je to tak,oni si tu reklamu robia sami.Hlavne ked je obmedzena premavka ,robi sa cesta,zdrzuje to uz tak premavku a oni vo vidinr zisku budu pokutovat na tej ceste za bagrom.To su hlupaci.Pomlcim
ked niekomu vykradnu sklad tak pachatel sa nenajde za cely zivot-kde su?Preco tam radsej neposilnia stavy.Alebo na kriminali.Je to naozaj unihe ked niekto dostane za pestovanie marihuany pre svoje ucely(nezaraba,nepredava to) 15-20r A ine ryby utekaju,aj taky pedofil co zneuziva deti dostane smiesnu podmienku ci len 3-4r.
A mne to je jedno bsetco su jedna banda ty mudra.Snad ty nie si uniformovana.
Kľudne si daj žiadosť o chvíľu bude viac policajtiek ako policajtov budeš pracovať v ženskom kolektíve.