Nasla som ponuku prace ale vyzaduje sa pracovat cez vikend vzdy oba dni. Mam dve skolopovinne deti neviem si to predstavit ze by som s nimi nemohla nikam ist cez vikend keby mali volno. Ale zas su volne dni cez tyzden. Sli by ste do toho?
Ak mas deti a pracuje sa kazdy vikend, tak nie.
Nie, ja chcem po-pia najskor od 9 zacat. A mat volne vikendy a robit iba z domu.
Robím vikendy, ale nie každý. Ak nejde o každý víkend, tak by som to brala, vyhovuje mi mať voľno cez týždeň
Každý to má inak. Kolegyne si pochvaľovali voľno cez týždeň keď boli napr deti choré, riešili si vtedy dr, upratali si sami doma. Ja by som to tak nechcela a chcela som víkendy voľné
Ale aj oni mali každý druhý voľný. Teraz si všímam že robiť vždy cez víkend. Každý víkend by v práci nechcel byť asi nikto 😬
Praveze sa robi kazdy vikend asi okrem toho ked ma clovek dovolenku. Mi to pride inak ako dobra praca ale si neivem predstavit ze by som netravila ani vikendy s detmi
Ja robím každý druhý,nie je to nič hrozne,aj chlap je rodič a mal by byť rovnako plnohodnotným rodičom ako matka.Predtym som pracovala sviatky,noc,aj každý víkend vyšiel,preto som aj skončila,nedalo sa to ani fyzickey dlhodobo zvládať.Pokial máš v týždni dosť voľných dní a iné benefity,zvážila by som to.A samozrejme aj podľa toho aké staré sú deti.
Ja robím každý druhý víkend a síce skončím skoro, lebo skoro začínam, ale aj tak mám pocit že to je take zabite voľno.. síce vždy niekam vypadneme, ale aj tak je to kratšie, ja som unavená a je to nepohodlné..
Takže ak každý víkend ja by som do toho nešla ani náhodou.. nikdy nebudeš mať pocit voľna.. čo mne vadí, že vlastne pokiaľ nemám voľný víkend nemám nikdy ten pocit že môžem ležať a nič nemusím.. lebo keď máš voľno cez týždeň aj tak je na teba ranný zhon okolo detí a musíš vstať.. takže vlastne ja si taký kľudný deň užijem len cez prázdniny alebo 4x do mesiaca, keďže len dva víkendy mám voľné..
No veru... Každý víkend je už naprd. Či už aj nejaké oslavy výlety atď
Pre mňa by záviselo, ska je pracovná doba. Koľko z víkendu budem mimo. Ráno deti uvidím? Ak nie, som vo vhodnom čase doma, aby sme vedeli ísť napr na návštevu? Prechádzku?
Ja rozhodne nie. Potrebujem voľné víkendy s rodinou, alebo aj bez nich 😅. Ale teda ja pracujem max 6h denne.