Práca počas rodičovskej

66simonka66
3. mar 2022

Ahojte baby, chodíte do práce aj od detí mladších ako 2 roky? Ja som momentálne na MD, teda už na RD a dievčatá majú v lete ešte len dva roky.
Strašne ma to ťahá do roboty, na nejakú brigádu alebo skrátený úväzok, potrebujem zmenu. Keď si ale niečo nájdem začnem potom stále špekulovať lebo mám výčitky že chcem ísť preč od malých detí. 🤦🤦🤦
Teraz som si našla prácu na skrátený úväzok 4hod. denne z domu a rozmýšľam či som dobre urobila že som sa na to dala. Výhoda je tá, že po skončení RD sa už nechcem vrátiť do predchádzajúceho zamestnania a ak toto bude fajn práca, dá sa navýšiť úväzok na 6h. alebo 8h.
Ja som strašný špekulant ozaj. 😂 Povedzte mi že nie som len ja taká nerozhodná, že na jednej strane chcem ísť a na druhej nie. 😂😂😂

ciernabrigita
3. mar 2022

Pri prvom od roka, pri druhom od pol roka bez akejkoľvek výčitky. Nie som ten klasický mamičkovský typ, čo však nemení nič na tom, že deťom sa maximálne venujeme, keď sme s nimi. Pred klasickou škôlkou chodili k opatrovateľke, kde bolo o nich riadne postarané, učili sa básničky, pesničky, tancovali, kreslili, išlo o kolektív 4 detičiek v rodinnom dome so záhradou. Ja som bola v kancelárii. Ak som robila aj z domu, deti doma neboli. Pre mňa je ale kariéra veľmi dôležitá, rovnako ako rodina a iné moje voľnočasové aktivity. Reči druhých si nevšímam.