Práca Pet Center

sophiamartino
6. apr 2024

Ahojte, veľmi prosím o radu naskytla sa mi možnosť práce v Pet Center Žilina. Máte skúsenosti s touto firmou čo sa týka práce na predajni? Ako to funguje s pracovným časom? Zatial mám mätúce a nejednoznačné informácie. Ďakujem

miroslava278
6. apr 2024

@sophiamartino pracovná doba závisí od predajne. V Žiline sú dve predajne, takže to závisí od toho

valeriakadarova
6. apr 2024

@sophiamartino ja som pracovala v KE, pracovná doba 12ky krátky, dlhý týždeň, občas sa stalo, že sme boli dve a vyšla aj 8ka... Nebola to práca pre mňa....

sophiamartino
autor
6. apr 2024

@miroslava278 áno bolo povedané že 12ky a teraz uz 3krat menili deň nástupu a to ešte nič není podpísané a ďakujem za reakciu

sophiamartino
autor
6. apr 2024

@valeriakadarova s 12kami nemám problém skôr ma trápi že mi povedali termín nastupu potom ho zmenili a zas mi oznámili zmenu skoro o desiatej večer ak to má byť tak že mám sedieť a čakať pri mobile každý deň či nebudem musieť ísť do práce nemám chuť tam ani ísť tiež mám aj vlastný život

modrykolibrik
6. apr 2024

@sophiamartino zalezi co mas v zmluve. Pozri si co mas tam. Ak je tam ze zamestanavtel ti moze zadat pravu aj inak a podpisala holt mas smolu

sophiamartino
autor
6. apr 2024

@modrykolibrik veď to je pointa vripu že ešte som nič nepodpísala a už teraz cachruju rozumiem, že zmluva je pre mňa záväzná preto ma zaujimalo predtým sa opýtať na skúsenosti iných, pretože ak sa takto chovajú predtým asi to po podpise bude horšie

domkakvet
6. apr 2024

@sophiamartino na zaciatku budes v skusobnej dobe, ak sa ti nebude pacit mozes odist, ak nemas inu pracu za vyskusanie nic nedas.

modrykolibrik
7. apr 2024

@sophiamartino podla mna prehanas. Naco to riesis? Mas 3 mesacnu skusobnu dobu z ktorej mozes odist. Nikto Ti nekaze sediet pri mobile stale. Ja som dostala veducu poziciu stale mi vyvolavali ako gratuluju nech poslem vsetky papiere. Nakoniec mi zavolali, ze zial to miesto neni pre mna. Tiez som sa rozculovala. Aj ked som realne vyhrala konkurz nevzali ma, dali to inej slecne ktora mohla nastupit az neskor.

valeriakadarova
7. apr 2024

@sophiamartino tak u nás neboli len 12ky, prišli zvieratká tak na siedmu do práce, samozrejme zdarma.... Na wc sme sa dostali horko ťažko, pauza na obed nehrozila, človek zatvoril predajňu aby sa najedol a už nás buzerovali.... Ja som mala to šťastie, že som zistila, že som tehotná a ukončili so mnou pracovný pomer keďže som šla na PN, inak by som výpoveď dala sama...

sophiamartino
autor
8. apr 2024

@valeriakadarova ďakujem moc si cením že si mi to napisala keďže máš osobnú skúsenosť velmi si mi pomohla

sophiamartino
autor
8. apr 2024

@modrykolibrik vo veľkej časti máš pravdu ďakujem za odpoveď moc to riešim pretože pokial by som to vzala budem musieť hľadať podnajom v ZA