Práca na Železnici Slovenskej republiky

smudla003
10. apr 2017

Dobrý deň,, 🙂 chcem sa opýtať, či sa tu nájde niekto, kto pracuje na železnici ako pani A priehradkou (predaj lístkov),,, chcela by som zmeniť svoje pôvodné zamestnanie a dostala som ponuku do BA .. viete mi o tejto profesii povedať viac?? Ako to tam chodí, výška platu a tak... Tam kde som teraz, nezarobil bohužiaľ ani na slanú vodu :( ďakujem 🙂

adrianazs
10. apr 2017

Ahoj a co konkretne teraz robis aku profesiu ja mam kamosku co sa vydala do galanty robila na zeleznici potom otehotnela a taraz uz byvaju v rakusku no nechcem ta strasit ale robila v ba predaj listkov a nie je to malina co mi rozpravala ale ak mas ponuku a sa ti zda lepsia tak nevahaj pekny den

smudla003
autor
10. apr 2017

Ahoj adrianazs
Momentálne som v jednej špecializovanej predajni.. Ak sa mi objaví niečo lepšie, chcem odtiaľ odísť.. mám tipický slovenský problém ..a to ten, že Slováci chcú všetko zadarmo.. aj aby si robil zadarmo.. a bol za to nič ešte vďačný,,, počula som že tieto tetušky za priehratkou celkom pekne zarobia na neše pomery.. preto nad tým uvažujem,,,

lasina
10. apr 2017

No pochybujem že majú viac ako 500 eur.

maltinta100
10. apr 2017

Ahoj ja pracujem ako pokladnicka a konkretne v Ba

smudla003
autor
11. apr 2017

Baby kebyže vám poviem ako som teraz na tom ja.. :D na páske v hrubom 435€ .. bokom nejaké drobné aby sa nepovedalo ... a to čo musím okrem toho tolerovať.. za dobrotu na žobrotu,,,

Maltinta100
Prosím a vieš mi povedať k tomu takto anonymne niečo viac? 🙂 Dakujem

maltinta100
11. apr 2017

@smudla003
Co by si konkretne chcela vediet? Kludne mozes aj ip.

smudla003
autor
11. apr 2017

Nooo všetko 🙂 či sa tam pracuje na zmeny a ak ano, tak na aké? Počula som že sa tam ťahajú 24-ky? A potom dva dni voľno? Tomu sa mi ale nechce veriť.. zhruba ako sa tam zarába a či je to náročné, vzhľadom na to, ako písala pani vyššie,,, ďakujem

maltinta100
11. apr 2017

@smudla003 pisala som ti ip

daji
4. feb 2019

Ahojte, aj mne sa rysuje praca na zeleznici ako signalista....momentalne pracujem ako predavacka....je to dobre platene?