Ahojte,studujem socialnu pracu a som vo faze kedy si mam vybrat kde budem praxovat.
Ma niekto skusenosti s UPSVaR? Aka je tam napln prace a celkovo aka je to praca aj po skole. Nejak sa k tomu neviem dopatrat cez net. Dakujeeem 🙂
Nech to upresnim….vsetky ostatne zariadenia nam boli vysvetlene(detsky domov,zariadenie pre seniorov,centrum pre rodinu,tyrane zeny atd)…co je nasou naplnou v kazdom jednom,ale k tomuto sme sa nejak nestihli dostat. Ak mi neviete odpovedat na otazku na zaklade vlastnych skusenosti,tak pokracujte dalej na dalsiu diskusiu.
@domkakvet netykajme si,nepozname sa😉
@xenicka009 vsak na konovi si kazdy tyka a to je ako keby si sa opytala co robi predavacka v obchode a ked si to isla studovat tak predpokladam, ze s tym, ze si vedela co budes robit, socialna praca ak sa nemylim je o pomahani ludom, cize budes pomahat ludom a na urade prace je viac oddeleni, napr. oddelenie hmotnej nudze, budes pri vybavovani davky v hmotnej nudzi, potom oddelenie zamestnanost, budes im hladat pracu, tak si najskor ujasni co chces robit a potom si vyberaj prax.
@domkakvet to sa prave deje…snazim sa zistit poslednu moznost. Som v prvom rocniku a stale sa ucim… nikto uceny z neba nespadol🙂 Ale inak vy ste velmi mila zena…take mile tusim robia na uradoch😆
Kazdopadne pekny vecer ❤️
@xenicka009 ahoj, pracujem na ÚPSVaR oddelenie SPOaSK, kludne sa pýtaj napíšem.
PS: mám 3 vysoké školy, kĺudne mi môžeš tykať. Tu nie sme na akademickej pôde.
@xenicka009 v podmienkach modrého koníka je, že si tu všetci tykajú. Podmienky si odsúhlasila keď si sa registrovala.
Ahoj. Kolegyňa mala na praxi študentov zo školy na oddelení štátnych dávok a ukazovala jej ako sa prijímajú žiadosti, čo musíme sledovať pri priznaní dávok a rozoberali zákony, ale čo úrad to iná pracovníčka, ine oddelenie a iný prístup k informáciám.
@xenicka009 to si v ktorom rocniku, ked nevies ake kompetencie ma socialny pracovnik?