Práca na ÚPSVaR

xenicka009
16. aug 2023

Ahojte,studujem socialnu pracu a som vo faze kedy si mam vybrat kde budem praxovat.
Ma niekto skusenosti s UPSVaR? Aka je tam napln prace a celkovo aka je to praca aj po skole. Nejak sa k tomu neviem dopatrat cez net. Dakujeeem 🙂

domkakvet
16. aug 2023

@xenicka009 to si v ktorom rocniku, ked nevies ake kompetencie ma socialny pracovnik?

xenicka009
autor
16. aug 2023

Nech to upresnim….vsetky ostatne zariadenia nam boli vysvetlene(detsky domov,zariadenie pre seniorov,centrum pre rodinu,tyrane zeny atd)…co je nasou naplnou v kazdom jednom,ale k tomuto sme sa nejak nestihli dostat. Ak mi neviete odpovedat na otazku na zaklade vlastnych skusenosti,tak pokracujte dalej na dalsiu diskusiu.

xenicka009
autor
16. aug 2023

@domkakvet netykajme si,nepozname sa😉

domkakvet
16. aug 2023

@xenicka009 vsak na konovi si kazdy tyka a to je ako keby si sa opytala co robi predavacka v obchode a ked si to isla studovat tak predpokladam, ze s tym, ze si vedela co budes robit, socialna praca ak sa nemylim je o pomahani ludom, cize budes pomahat ludom a na urade prace je viac oddeleni, napr. oddelenie hmotnej nudze, budes pri vybavovani davky v hmotnej nudzi, potom oddelenie zamestnanost, budes im hladat pracu, tak si najskor ujasni co chces robit a potom si vyberaj prax.

xenicka009
autor
16. aug 2023

@domkakvet to sa prave deje…snazim sa zistit poslednu moznost. Som v prvom rocniku a stale sa ucim… nikto uceny z neba nespadol🙂 Ale inak vy ste velmi mila zena…take mile tusim robia na uradoch😆

Kazdopadne pekny vecer ❤️

petroneia
16. aug 2023

@xenicka009 ahoj, pracujem na ÚPSVaR oddelenie SPOaSK, kludne sa pýtaj napíšem.
PS: mám 3 vysoké školy, kĺudne mi môžeš tykať. Tu nie sme na akademickej pôde.

melanta
17. aug 2023

@xenicka009 v podmienkach modrého koníka je, že si tu všetci tykajú. Podmienky si odsúhlasila keď si sa registrovala.

katus87
18. aug 2023

Ahoj. Kolegyňa mala na praxi študentov zo školy na oddelení štátnych dávok a ukazovala jej ako sa prijímajú žiadosti, čo musíme sledovať pri priznaní dávok a rozoberali zákony, ale čo úrad to iná pracovníčka, ine oddelenie a iný prístup k informáciám.