Práca na súde

j93375
18. jan 2017

Kocky pracuje niekto na sude?....myslim take nieco ako volakedy zapisovatelky,teraz neviem ako sa to vola?....lebo ma suseda laka,ze je tam nejake vyberove konanie,ze len strojopis,a nejake kancelarske zaklady, ze by sme mohli skusit. Ale zas tam pracuje nejaka svokre znama a ta vravi,ze je tam straaasne vela prace /vlastne toho prepisovania z pojednavani/....a plat nic moc ze len neajko do 500e,tak to ma dost odradza za taku zodpovednost,ze robit na sude a len tolko /ako v obchode dobreze nie/. Dakujem za kazdy nazor.

sissy27
18. jan 2017

@j93375 známa robí zapisovateľku na súde 🙂 super je pracovná doba,plat ako píšeš, nič moc... ale ona je spokojná, robí tam už dlhé roky. Zas v obchode sa namakáš pri vykladaní tovaru, tu je to čistá kancelárska práca, nohy v teple...

liz_lemon
18. jan 2017

myslim, ze sa to vola asistentka senatu, kamoska to robila dost dlho, naozaj sa tam zarobi velmi malo, mnozstvo prace asi zavisi od konkretneho sudu, kamoska bezne koncila v piatok o 12, takze take zle to nebude

stastnablcha
18. jan 2017

v statom nieje zle. teda vsetko zavisi od kolektivu, ale ma to strasne vela vhod ako pracovna doba, myslim ze tyzden dovolenky navyse, na OCR sa tiez nepozeraju cez prsty... ja by som do toho sla 🙂

jankalukasova
18. jan 2017

švagrová robí na súde zapisovateľku... pracovná doba je super, veľa dní dovolenky, v lete, keď je nad 35°C tak robia len do 12:00.. v piatok sa všeobecne nepretrhnú... no a tomu je adekvátny aj plat...

lilyianka
18. jan 2017

Kamoska robi zapisovatelku na rozvodovom uz cca 17r a neskutocne vela roboty-pojednavani.....plat ma tusim nieco cez 600eur cize za tu dobu co je tam nic moc....
Vyberove konanie je hlavne strojopis na rýchlosť....treba vediet fakt rychlo písať....ak vies tak skús....inak povacsine si tam aj tak nasadia svojich ludi.....