Dobry den, chcem sa s Vami poradit, aku mzdu by ste si vypytali za pracu na obecnom urade
s touto naplnou prace? Ak pracujete na obecnom urade, ste s pracou spokojne? Dakujem.
spracovanie personalnej a mzdovej agendy
spracovanie danovych hlaseni, danovych prehladov
daňové priznania, rocné zuctovania, statisticke hlasenia pre vsetky agendy
komunikacia s uradom prace, s poistovnami, opatrovatelska sluzba
najomné zmluvy k obecnym pozemkom
administrativna agenda, hlasenia v obecnom rozhlase
uzivanie verejneho priestranstva a predaj na trhovisku
pokladna
overovanie listin a podpisov
vydavanie rybarskych listkov
@peter0123 Jasne, toto samozrejme uplne chapem, ze v sukromnej firme by bol ten plat uplne niekde inde. Ked sa mozem spytat, kolko hodin denne pracujes, ked mas ciastocny uvazok?
5h ale nie každý deň a pritom ďalšiu prácu HO
@peter0123 Pozeram tu tabulku akurat, no len skoda, ze neuviedli platovu tiedu.
Toto je ponuka, kde je skoro 3000 obyvatelov. Trochu sa bojim, ci by som tu pracu zvladla ☹
Pracujem už 17 rokov, záleží aj od vzdelania, počet rokov zapocitanej praxe, zvládnuť sa to dá, len si treba uvedomiť, že je to práca s ľuďmi.
@catherine87 Vzdelanie mam stredne, ekonomickeho smeru, ale som uz 3 desatrocia po skole a nikdy som tuto pracu nerobila. Praca s ludmi mi vobec nevadi, v tomto smere som kludna a odolna, bojim sa, ci zvladnem tie danove veci, prehlady, priznania a pod.
Príloha 1 k zákonu č. 553/2003
Tak toto je taka napln prace pri 3000 obyvateloch,ze az.. ale zvladnut sa to urcite da. A okrem tabulkoveho platu existuje osobny priplatok,ktory Ti starosta pripadne veduci moze dat. Tazko povedat vysku platu,zalezi aj od regionu. Drzim palce =)
@monika2503s Je to vela cinnosti pre jedneho cloveka?
Pracovala som aj na obci cez1000oby ale niekedy prešiel týždeň a nebolo treba overovať čo je max5min., ryb. lístky raz za mesiac tiež menej ako 5min. nájomníci sa tiež asi nemenia každý deň, hlásenie v rozhlase tak 1-2x do týždňa 5 minút práce. A všetky mesačné výkazy, prehľady hlásenia štatistiky robí software
Zrejme na účtarinu, rozpočtarinu dane z nehn, psov, poplatky za odpad atď je tam iná pracovníčka
No napr. Personalna agenda. Kolko zamestnancov je na obci? To je vzdy robota po 30. V mesiaci na par dni. Najom pozemkov..to nie je len tak. Ide to cez OZ, zamery,verejne sutaze.. hlasenie u nas aj 3x denne,to iste predaj cez leto kazdy den nejaky predajca. Ale nemyslim ze je to nejako nezvladnutelne..len velka oblast zamerania
Vo verejnej správe sú tabuľkové platy, čiže veľmi vyskakovať sa nedá, robím skoro všetko čo si vymenovala, vzhľadom tomu že sa jedná o menšiu obec mám čiastočný úväzok a tomu zodpovedajú plat na míle vzdialené od toho čo som mala v súkromnom sektore