Ahojte mamičky, včera mi už s manželom pretiekol pohár trpezlivosti a kvôli tomu by som si chcela nájsť prácu, niečo čo by som mohla robiť popri materskej ( mám malé bábätko ), keďže sa chcem časom osamostatniť, dovtedy si niečo nasporiť atď. Prosím neponúkajte mi žiadne MLM možnosti, tým som si už prešla a nevyhovovalo mi to. Okrem toho vyskúšam hocičo do čoho nejde vstupný kapitál a viem to stíhať pri bábätku … viem že toho veľa asi nieje, ale snáď niektorá poradíte niečo naozaj normálne🙂 Ďakujem, kľudne aj do správy
mne velmi pomohlo v zivotopise ked som pocas rodicaku uvadzala pracu v materskom centre, da sa tam pravovat hociako, napr. robit kurzy pre deti ci rodicov, realizovat projekty a pod.
Tak tu ti zrejme niekto neponukne nic seriozne, kedze nikto nevie co ti ma ponukat.
Ako ano, MLM a pidobne, toho tu budes mat zrejme plno. Inak tazko.
@mamina7070 Mám chemickú VŠ, ale nikdy som sa nezamestnala v obore, viem po anglicky ( jeden čas som prekladala články so SK ale bolo to veľmi zle platené) , viem piecť , aj som si s tým privyrábala pri prvom ale pri malej sa to teraz úplne ešte nedá 🙂 Prax mám v komunikácii s ľumi a v administratíve ale jič konkrétne som nerobila :( Plánujem si na konci materskej spraviť kurz IT a hľadať si niečo v tomto smere
@niki_j skus doucovat chemiu ako pripravu na medicinu napr potom tam mas kludne 10€ na hodinu aj viac a vies online
Ak planujes na konci materskej IT kurz, tak zacni teraz.
Na YT mas kopec free tutorialov a napr. Udemy, codingacademy atd kurzy za smiesnu cenu.
K tomu potrebujes hlavne prax. Nie je to, ze si spravis kurz a si ready.
@niki_j ved z toho co si vymenovala nepotrebujes ziadnu radu, kludne si najdes aj sama. Ale jednoducho sa neda pracovat aj sa venovat malemu dietatu. Home office si tiez vyzaduje cas, to nie je o tom, ze si doma a praca sa urobi sama.
a co vies robit ? aku mas skolu ? prax?