Práca na magistráte

14. nov 2024

Ahojte dievčatá. Uchádzali ste sa prosím niekedy o miesto na magistráte akékoľvek ? Nič sa nestarám , len to , koľko trvalo , kým sa vám vôbec ozvali . Keď ste zareagovali na ponuku a tak a pozvali vás na pohovor. Moc ďakujem .

zuzanka.zuzu
14. nov 2024

myslíš Vallov úrad preplnený tlačenkami či si z Košíc?

autor
14. nov 2024

@zuzanka.zuzu Práveže nie som ani z Košíc , ja som reagovala normálne cez inzerát. Ale majú uvedené že sa ozvú len vybraným uchádzačom no 😭

1ryba
14. nov 2024

Veď oni už sa tým svojim nimi vybraným ozvali.🫢

autor
14. nov 2024

@1ryba veď áno jasne možno nespĺňam kritéria, ja som len chcela vedieť či tam ma niekto reálnu skúsenosť . 🥺

gaborka28
14. nov 2024

Samozrejme, že je reálna moznost dostať sa tam. Neviem ako inde, ale u nás sa ozývajú len tým, ktorých pozývajú na pohovor. A ozývajú sa tak rychlo, ako potrebuju nástup. Napr ja som nastupovala v polke mesiaca a na pohovore som bola týždeň a pol pred. Iné pozície boli na pohovor napr dva týždne pred terminom nástupu. Je to individuálne.

Casto sa hovorí, že na úrad sa dostaneš len cez známosti, ale nie je to pravda. Nehovorim, že taká situácia nenastáva - to zas nie som včerajšia 😃 ale vždy ma sancu človek, ktorý nie je “po známosti”.

lucik194
14. nov 2024

otazka bola, ze ktory Magistrat, ci KE alebo BA.
lebo su dva na Slovensku....
vsetkych co poznam a hlasili sa na MAG v BA, isli bez tlacenky