Čo si predstavujete pod prácou na farme? Kŕmenie,dojenie,ošetrovanie zvierat. Práca s polnohospod.plodinami ako sadenie,zber a pod. A čo ešte? Je to možná a vhodná práca aj bez daného príslušného vzdelania v obore a pre ženu sotva 60 kg vážiacu? Len normálne komentáre. Ďakujem.
Rastlinná alebo živocisna farma?
@vikusjk a zvládla? Fyzicky aj psych.?Je alebo bola spokojná,?
@markus1 ja to chápem. Obvykle je to fyzicky namáhavá práca. Len či je možné aj v mojom prípade sa o takú zaujímať. Bez vzdelania a praxe,s mušou váhou. Ja mám vzdelanie úplne iného typu😁 ale veľmi rada by som bola čo najviac v súlade s prírodou. Pracovne. Bez množstva ľudí,a pod. Nečakám pochopenie. Len zisťujem možnosti prípadne.
@markus1 však to. S niekým,niekoho nájsť. Alebo aj ako taká brigáda by bola ok. Len tiež myslím,že tieto zimné mesiace tomu neprajú☹️.
@markus1 ❤️
Dá sa to aj vyskúšať napr cez stránku wwoof ako dobrovoľník. Je tam popis co to obnasa a pod. Ideme ďalší týždeň skúsiť ako rodina na tyzden 🙊😁
@zapalkazapalkova ďakujem🙏Pozriem to.
Podla mna zalezi, na akej farme. Mozes mat farmu specializujucu sa napriklad na chov niektoreho druhu zvierat, alebo pestovanie nejakej plodiny. Alebo potom ten mix, ako pises vyssie. Moja kamoska mala asi 50 kg a isla ako dobrovolnicka kamsi do Norska ku kravam,. Mala ich krmit, cistit pod nimi a dohliadat na pastvine. Dojili stroja - to dnes aj u nas doja vacsinou stroje uz a osetrovanie robi zverolekar.