Ahojte,
Vedeli by ste mi poradit pracu na doma?
Ziadne dotazniky, ziadny predaj, ziadne zdielanie produktov, ziadne otravovanie ludi, ziadny bitcoin, ziadne obchodovanie so zlatom, ..... Ziadny podvod?
Nieco s cim si privirabate vy?
Skorej nieco kretaivne? Lepenie obalok, balenie veci, skladanie hraciek atd...
Dakujem
@sisa_s to bol len cisto priklad.
Akou pracou si privyrabas ty?
Aj ja hladam a nic take zial neexistuje
Ja som pred 8 rokmi žehlila doma . 😆 Väčšinou košele jednu zahraničnému panovi ,ktorý si postavil vilu v susednej dedine , piatky som mu chodila upratovať a na víkend mi nabalil žehlenie ,pre ktoré si v nedeľu večer prišiel . Vždy to bolo minimálne min 10 košiel ,plus nejaké tričká a veci jeho manželky
Teraz ako doplnkový job mám ,že robím pokladničku pre lesne spoločenstvo ( ľudia ku mne domov chodia platiť za drevo ,vianočné stromčeky ...,) ,a zároveň vyplácal lesných robotníkov a teda mám na starosti financie a ERP .
https://www.profesia.sk/praca/yvex-trade/O4950662 10 sekúnd otvorenú profesiu som mala..
@13uzivatelka11 ibaže autorka príspevku, žiaľ, nespĺňa požiadavku SJ - Expert, takže táto ponuka pre ňu nie je relevantná. Ale chápem, že najskôr treba pohľadať a potom sa pýtať inde. Nápad so žehlením je napríklad výborný.
Ja napriklad programujem. Grafika, copywriting, online marketing, alebo potom vsetky tie zbytocne "profesie" ako life coach a podobne.
@thirstymonk pani za kreatívnu prácu pokladá skladanie pier a lepenie obálok. Dovolím si teda povedať, že nebude kreatívna na to, aby robila grafiku či programovala.
Registruj sa na stránke jaspravim.sk s tým, čo vieš robiť. Alebo pozeraj na profesia ponuky na full remote. Niekedy sa tam objavia ponuky na telefonického operátora call centra. Inak ako napísala sisa, lepenie obálok a podobné veci sú podvod. Na riadnu prácu z domu buď potrebuješ mať zručnosti, aby ťa zamestnávateľ chcel platiť z domu, alebo potrebuješ vedieť poskytovať nejaké služby a tie môžeš ponúknuť napríklad na stránke jaspravim.
@melanta Nemyslim si, že by prac z domu bola pre zamestnavateľa nejakou zaťažou, prave naopak. Keby 90% zamestnavateľov otvorilo konečne oči, tak by tu viac jak polovica ľudi mohla robiť full remote.
@thirstymonk otázne je, koľko zamestnancov je pripravených naozaj robiť z domu. Je úplne normálne, že niektorí ľudia, hlavne ženy, považujú prácu z domu za prácu, kde si popri práci odvedú dieťa do škôlky, pôjde s dieťaťom k lekárovi, von, navaria, upracú. Programovať, robiť grafiku a podobne môžeš doobeda, poobede, večer, v noci. Ale pri väčšine pozícii je potrebné dodržať pracovný čas a naozaj full time venovať práci a ničomu inému. Takže súhlasím, zamestnávatelia by mohli byť nielen v tomto flexibilnejší (home office je určite produktívnejší ako napríklad open space, v ktorom sedí 50 ľudí). Lenže aj zamestnanci by museli byť zodpovednejší.
@melanta A riešenie na túto patovú situáciu je veľmi jednoduché... Neplatiť za čas, ale platiť za odvednú robotu. Samozrejme, pri predávačke v tescu sa to nedá, to je jasné... ja napríklad robím webstránku za vopred dohodnutý budget. Niekedy mi vyjde hodinovka 3€/h, inokedy 150€/h, to znamená, že s klientom sa dohodnem na toľko a toľko eur a či ja to zrobím za tri hodiny, alebo za 40, to je moja šikovnosť a pre klienta to nič nemení.
No a takto nejako by to mohlo byť aj so zamestnancami na HO.
@13uzivatelka11 tato ponuka uz aktualna nie je
Dakujem. Ale chcela som pocut Vase skusenosti a odporucania. Akej praci sa popri TPP venujete aby vam zvysila prijem?
Ja pečiem buchty popri materskej a predávam , Kysnuté koláče moravské a buchty slivkový lekvár,,,,, Darí sa mi dnes som tiež pekne zarobila.
Vsetky "kreativne" prace, co si vymenovala, su podvod...hadam si nemyslis, ze ti niekto bude platit za lepenie obalok a skladanie hraciek