Práca na doma - žiadne dotazníky, žiadne zdieľanie, žiadny predaj

29. okt 2024

Ahojte,
Vedeli by ste mi poradit pracu na doma?
Ziadne dotazniky, ziadny predaj, ziadne zdielanie produktov, ziadne otravovanie ludi, ziadny bitcoin, ziadne obchodovanie so zlatom, ..... Ziadny podvod?

Nieco s cim si privirabate vy?

Skorej nieco kretaivne? Lepenie obalok, balenie veci, skladanie hraciek atd...

Dakujem

sisa_s
29. okt 2024

Vsetky "kreativne" prace, co si vymenovala, su podvod...hadam si nemyslis, ze ti niekto bude platit za lepenie obalok a skladanie hraciek

autor
29. okt 2024

@sisa_s to bol len cisto priklad.
Akou pracou si privyrabas ty?

11bodka11
29. okt 2024

Aj ja hladam a nic take zial neexistuje

zafir01
29. okt 2024

Ja som pred 8 rokmi žehlila doma . 😆 Väčšinou košele jednu zahraničnému panovi ,ktorý si postavil vilu v susednej dedine , piatky som mu chodila upratovať a na víkend mi nabalil žehlenie ,pre ktoré si v nedeľu večer prišiel . Vždy to bolo minimálne min 10 košiel ,plus nejaké tričká a veci jeho manželky
Teraz ako doplnkový job mám ,že robím pokladničku pre lesne spoločenstvo ( ľudia ku mne domov chodia platiť za drevo ,vianočné stromčeky ...,) ,a zároveň vyplácal lesných robotníkov a teda mám na starosti financie a ERP .

13uzivatelka11
29. okt 2024

https://www.profesia.sk/praca/yvex-trade/O4950662 10 sekúnd otvorenú profesiu som mala..

ibamy2
29. okt 2024

@13uzivatelka11 ibaže autorka príspevku, žiaľ, nespĺňa požiadavku SJ - Expert, takže táto ponuka pre ňu nie je relevantná. Ale chápem, že najskôr treba pohľadať a potom sa pýtať inde. Nápad so žehlením je napríklad výborný.

thirstymonk
29. okt 2024

Ja napriklad programujem. Grafika, copywriting, online marketing, alebo potom vsetky tie zbytocne "profesie" ako life coach a podobne.

melanta
29. okt 2024

@thirstymonk pani za kreatívnu prácu pokladá skladanie pier a lepenie obálok. Dovolím si teda povedať, že nebude kreatívna na to, aby robila grafiku či programovala.

melanta
29. okt 2024

Registruj sa na stránke jaspravim.sk s tým, čo vieš robiť. Alebo pozeraj na profesia ponuky na full remote. Niekedy sa tam objavia ponuky na telefonického operátora call centra. Inak ako napísala sisa, lepenie obálok a podobné veci sú podvod. Na riadnu prácu z domu buď potrebuješ mať zručnosti, aby ťa zamestnávateľ chcel platiť z domu, alebo potrebuješ vedieť poskytovať nejaké služby a tie môžeš ponúknuť napríklad na stránke jaspravim.

thirstymonk
29. okt 2024

@melanta Nemyslim si, že by prac z domu bola pre zamestnavateľa nejakou zaťažou, prave naopak. Keby 90% zamestnavateľov otvorilo konečne oči, tak by tu viac jak polovica ľudi mohla robiť full remote.

melanta
29. okt 2024

@thirstymonk otázne je, koľko zamestnancov je pripravených naozaj robiť z domu. Je úplne normálne, že niektorí ľudia, hlavne ženy, považujú prácu z domu za prácu, kde si popri práci odvedú dieťa do škôlky, pôjde s dieťaťom k lekárovi, von, navaria, upracú. Programovať, robiť grafiku a podobne môžeš doobeda, poobede, večer, v noci. Ale pri väčšine pozícii je potrebné dodržať pracovný čas a naozaj full time venovať práci a ničomu inému. Takže súhlasím, zamestnávatelia by mohli byť nielen v tomto flexibilnejší (home office je určite produktívnejší ako napríklad open space, v ktorom sedí 50 ľudí). Lenže aj zamestnanci by museli byť zodpovednejší.

janagem
29. okt 2024

@melanta presne toto. U nás má Team možnosť pracovať z domu - a je obrovský rozdiel koľko urobí niekto, kto reálne pracuje a koľko niekto, kto sa očividne popri práci "baví". A potom to nenesie dobre svetlo na zvyšok teamu.

thirstymonk
29. okt 2024

@melanta A riešenie na túto patovú situáciu je veľmi jednoduché... Neplatiť za čas, ale platiť za odvednú robotu. Samozrejme, pri predávačke v tescu sa to nedá, to je jasné... ja napríklad robím webstránku za vopred dohodnutý budget. Niekedy mi vyjde hodinovka 3€/h, inokedy 150€/h, to znamená, že s klientom sa dohodnem na toľko a toľko eur a či ja to zrobím za tri hodiny, alebo za 40, to je moja šikovnosť a pre klienta to nič nemení.
No a takto nejako by to mohlo byť aj so zamestnancami na HO.

autor
29. okt 2024

@13uzivatelka11 tato ponuka uz aktualna nie je

autor
29. okt 2024

Dakujem. Ale chcela som pocut Vase skusenosti a odporucania. Akej praci sa popri TPP venujete aby vam zvysila prijem?

rozhliadnisaonline
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkabr
Včera o 20:03

Ja pečiem buchty popri materskej a predávam , Kysnuté koláče moravské a buchty slivkový lekvár,,,,, Darí sa mi dnes som tiež pekne zarobila.