Práca na doma pre ZŤP

7. nov 2021

Dobrý deň prosím neviete niekto o nejakej práci na doma? Ja som už zúfalá som ZŤP na vozíčku naši mi nedávajú žiadne vreckové nikdy si nemôžem nič kúpiť alebo si na niečo našetriť už som im to veľa krát povedala ale oni že kým mám čo do úst a kde bývať tak peniaze nepotrebujem oni nechápu že si občas chcem niečo kúpiť existuje prosím nejaká práca na doma kľudne aj za smiešnych 20€/mesačne
Len nech už mám nejaké peniažky pre seba
Ďakujem

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1sally12
7. nov 2021

Nepísala si sem už náhodou ohľadom tohto?🤔

autor
7. nov 2021

Áno a stále to nemám vyriešené je to hrozné nikdy nemať peniaze😔

nafka0483
7. nov 2021

A co vies robit? Nejaky talent - kreslenie? Alebo rucne prace - pletenie, hackovanie? Co by si vedela vyrabat a predavat cez internet?
Alebo co by si vedela ucit online? Doucovat predmety, ucit jazyky, sach alebo nieco take?
Keby ti doniesli pradlo, zehlila by si? Alebo piekla torty ci ine kolace?

autor
7. nov 2021

@nafka0483 Kreslit neviem ručne práce som skúšala hačkovať ale nešlo mi to učiť jazyky nie lebo neviem žiadne a predmety doručovať dosť mi ide matematika a slovenský jazyk ale to asi iba malé deti lebo ja som chodila na špeciálnu školu a tam len základy sme učili...ale žehliť by som vedela aj upiecť by som vedela rada pečiem🙂

tatehotna
7. nov 2021

skus nieco upiect a potom ponukni na predaj na fb v nejakej skupine, pripadne si daj inzerat, ze ak niekto potrebuje pozehlit rada pomozes za financnu hotovost len ti to musia doniest a potom si to aj prist zobrat. drzim palce..

martinkatinka
7. nov 2021

A ty si dospela a mas ID? Ved ak mas na seba ID, tak sa dohodni s rodicmi, ze ti cast daju ako vreckove. Co sa tyka prace na doma, to zalezi aj od toho co vieš robit a ci mozes

autor
7. nov 2021

@martinkatinka ID ešte nemám len sa vybavuje ale mala by som ho do konca tohto roku mat ale rodičia neviem či mi niečo z toho dajú len pre mňa...

annamalaga
7. nov 2021

A nerozmyslala si aj nad nejakým kurzom ? Lebo píšeš bez chýb a prídeš mi veľmi rozumná .