Ahojte mamičky.
Chcem sa spýtať, či ste niektorá počas materskej vykonávali nejakú prácu z domu. Pri povinnostiach a radostiach mám ešte kopec času, ktorý by som chcela nejak zmysluplne využiť, len nikdy som sa nezaujímala o takýto druh zárobku. Neviem ani, či také niečo je aj reálne možné a kde to vôbec seriózne hľadať. Našla som len, zrejme, tie neseriózne ponuky. 😀 Mám na mysli napr. prepis sk textov, alebo skladanie predmetov atď. O predaj produktov a zháňanie klientov záujem nemám.
Vďaka
Uctovnictvo, dane, doucovanie cez web, telefonna operatorka, IT, sitie, vyroba hraciek.... Zalezi co vies.
Mimochodom, takato otazka je tu denne. Otvor profesiu a hladaj podla toho co vies.
Nikto ti tu zarucenu ponuku neda, teda okrem tych "dealeriek" roznych firiem.
Da sa, ale to zalezi hlavne od teba a od toho, ake mas babatko. Mam kamaratky, ktore vedeli fungovat na plny uvazok popri dietatku, niektore si sem tam nieco privyrobili a niektore boli rady, ze su rady.
Nuž záleží na tvojej odbornosti a množstvu času čo tomu chceš venovať. Na odborné práce musíš niečo ovládať a to sa hľadá ľahšie. Najreálnejšie je robiť služby - upratovanie domácností (ano, to sa nedá z domu), alebo môžeš ponúkať žehlenie bielizne - zamestnaným ľuďom, strážiť u seba cudzie deti, vyrábať jednoduchšie výrobky - to chce ale aj fin.investiciu do materiálu či nástrojov a hlavne mať odbyt.