Ahojte chcela som sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s prácou na doma a síce plnenie parfumov do fľaštičiek a následne balenie do kartónov. Dakujem
reálne si to neviem predstaviť - podľa mňa blbosť
koľko chcú zaplatiť vopred?
Znie ako to klasicky podvod..skladanie pier, hraciek...
@vanilkovazmrzka z nejakej bandasky do flakonu 🤣
Ja som kedysi pracovala vo firme, kde sme toto robili. Boli to parfémy, ktore sa používali na parfumaciu tých sušených kvetín, čo sa používali ako dekorácie
@vanilkovazmrzka Ked mozu random ludia piect torty bez hygienickeho preukazu v kuchyni na kolene, vonavky by boli mensi problem 😃 Ale aj tak si neviem predstavit,ze si taky Armani zazmluvni Gitku z Horneho Srnia,aby mu flastickovala na dvore vonavky😂
podvod ( nahlás na políciu )
Ak ti to reálne dajú domov bez toho, aby si mala vopred platiť nejaké poplatky ty im, tak to skús. Ak pýtajú peniaze, tak ruky preč, nikdy ti nič nedodajú, iba ťa okradnú.
@iwesska normalne strci ten klasicky lievik do flasticky a z plastovej flasky od 2l koly naleje šanel no5
Diky baby za názory, pýta vopred 150€ za doručenie materiálu ktoré mi chce vrátiť do 48 hod. A ešte aj odmenu 800€ . Smutné že ľudia takto odr.....u. Chcela som prácu na doma al. on- line toto som našla..
Nie on-line ale Home Office😄
To dufam realne neexistuje. Aby parfemy nalievali do flasticiek nejaki random ludia doma v obyvacke 😳