Práca na doma online

18. sep 2024

Ahojte, hľadám si prácu na doma, niečo ako chatujúci alebo cloudworkers ale inú platformu. Alebo aj niečo, kde sa nepíše s úchylákmi. Viete o niečom? Nejaký online chat alebo niečo podobné čo môžem robiť po nociach z domu? Cez deň opatrujem mamu, no finančne mi to nevychádza, preto žiaľ, hľadám aj niečo takéto. Ďakujem za info a blbé reči si prosím odpustite. Keby ste boli v mojej koži, možno by ste hľadali tiež možnosť, ako si zarobiť.

anjelicek26
18. sep 2024

Tak zacnime od zaciatku - co vies robit? Po nociach mozes robit akukolvek zakaznicku linku, ktora je aktivna aj v noci, kamoska robi pre krizovu linku pre mladistvych, sluzby mava od 4-6h hlboko v noci na telefone... zarobi pekne, niekedy ma viac hovorov za noc, niekedy ani jeden... ale ona ma socialnu pracovnicku ci nieco take vystudovane.

autor
18. sep 2024

@anjelicek26 Naozaj aj niečo slušné existuje? prosím nevieš, cez koho sa to dá robiť? Mňa práveže kamoška nahovára na tie uchylkoviny ako chatujúci, no mne to je akože dosť proti. No pri najhorsom aj to by som brala, lebo fakt že nevychádzame a potrebujem naozaj niečo na noc.

thirstymonk
19. sep 2024

Programujem online z domu uz desat rokov. 🙂 mozes byt grafik, copywriter, marketer... Kadeco. Len nic z toho sa nenaucis za noc.

melanta
19. sep 2024

Samozrejme, že existuje aj niečo slušné. Existuje toho obrovské množstvo. Ja napríklad mám teraz full remote job v ponuke, potrebný je C1 certifikát z francúžtiny + C1 buď angličtina alebo nemčina. Vysoká škola nie je potrebná. To, čo píše @anjelicek26 na to potrebuješ mať vyštudovanú sociálnu prácu alebo psychologiu na vysokej škole. To, čo píše thirstymonk tiež vyžaduje vzdelanie alebo prax a byť v tom dobrý. Veľmi ťažko sa radí, ak niekto nenapíše, aké má vzdelanie, prax a jazykové zručnosti.

radkaradix
19. sep 2024

@melanta mozes mi napisat o aku pracu ide? kludne aj do spravy.. mam potrebnu kvalifikaciu