Viem že týchto tém je tu milión a aj tak málokde sa poradí, ale chcela by som nejakú reálnu informáciu o zarábaní z domu. Nechcem predávať žiadnu kozmetiku, s jednou spolupracujem a necítim sa dobre otravovať ľudí ktorých poznám len aby som čosi zarobila. Keď som študovala chodila som do jednej firmy a pracovala tak že som ponúkala produkty (vygenerované číslo). Existuje niečo také na doma? Prípadne nejaké spravovanie e shopov, riešenie objednávok... Od septembra idem externe na školu a tak som popri rodičáku chcela ešte nejako prispieť hoci biedou netrieme a teda samozrejme aj odreagovanie mi celkom chýba. Viem že aj handmade teraz veľmi ide ale zas na akých stránkach ponúkať? Tu málokedy a málokto je overený a na iných stránkach ako sashe, jaspravim berú províziu a teda ani neviem ako to tam funguje, prípadne nejaká iná overená stránka cez ktorú predávate handmade veci? Sú to malé položky čiže by som si nerada zakladala nejakú živnosť pre pár eur mesačne.
Ďakujem za všetky odpovede
Ahojte, keď chceš predávať handmade veci určite odporúčam Sashe, lebo tam aspoň ide, aj keď platíš províziu 12%, pred začiatkom preštuduj napovedá, províziu pripocitaj k cene. Ešte môžeš skúsiť aj morskykonik.sk, aj tam je provízia 7%, ale nie je taká populárna.
Ak viete cudzí jazyk odporúčam gengo.com, sú spolahlivy
@evicka5555 a aky je tam prosím postup? Dakujem. Z tej stránky sa veľmi (alebo som to prehliadla) nedá posúdiť kam sa nahlásiť na preklad
@evittam ono je problém že často hľadajú ukončené VŠ vzdelanie, ja mám svoje prerušené a idem od septembra externe na inú školu. Ale s prekladom do angličtiny by nebol problém, ovládam aktívne, maturita na B2, korekciu textov (slovenčina) by som si tiež trúfla lebo mám dva roky odštudované na slovenčine čiže som sa venovala aj tomu, účtovníctvo vôbec.
@marlenka222 začínala som pred pár rokmi, zaregistruje sa cez mail a musim elektronický poslať tlačivo ze nie US resident (ziadne povinnosti a dane mi z toho ne plynuli) potom si vyberieš jazykový pár ja mam eng-sk a spravíš skusobny preklad aby si to vôbec mohla robiť. No a potom ti nabiehaju preklady, mne za pár prekladov myslím ze 10 nie dlhých poslali cez PayPal 200 dolárov. Čím ťažší skusobny preklad spravíš tým lepsie
Môžeš predávať cukríky,môžeš byť prekladateľka,môžeš mať sekáč či ako sa volá to,kde predávajú nepotrebné šaty...potom môžeš dávať pozor na deti...stačí googliť 😉 Alebo objednávanie z nejakého katalógu... Fakt neviem poradiť nič také,že by si nič nepredávala alebo podobne... Musíš si to vygoogliť,že aké sú ponuky ;)))
@bobula46 na sashe píšu o tom tu: https://www.sashe.sk/info/napoveda/predaj/legis...
@bobula46 len tam pozeraj aby si prišla s niečím originálnym, lebo to už tiež robí každá a tie látky objednávajú z rovnakých eshopov, lebo zas až toľko ich tu nie je, a vyzerá to všetko na jedno kopyto.
@evicka5555 , Myslite, ze tie preklady by som mohla robit? Mammaturitu B z AJ, na vyske budiness english. V praci som tiez vuuzivala AJ, robila som na Sales a potom na Finance. Ale uz som doma 3 oky a AJ nepouzivam.
@evka258 jasne, ja som začala myslím po maturite, potom som mala vš angličtina 3 roky, není to nič zavazne, stále mi chodia na mail ponuky ze su tam preklady, ale nejak na to nemám čas. Stále to môžeš hodiť do prekladača a len to poriadne upraviť. Príde ti feedback prekladu pretože si reálne potrpia na veci napísané ako jedenraz, dva krat, čiarky bodky atď. proste musí to byť gramaticky tip top v slovenčine. Samozrejme môžeš skúsiť otočiť zo sj do eng. Skúsiť určite vyskúšaj
🌺🌺PRÁCA NA DOMA ! Skladanie, lepenie to síce nie je, pretože chceli len poplatky. Ja poradím šikovným žienkám, mužom - ako si privyrobiť popri zamestnaní, MD, dôchodku – v serióznej firme, žiadne poplatky a pomôžem vám začať....v prípade záujmu mi píšte PRIAMO DO SPRÁVY📩📩 vaše telefonne číslo ja sa ozvem🌺🌺
@akire30 seriózna firma svoje ponuky zverejňuje priamo bez takýchto sprostosti okolo. Zas to bude nejaká pyramída však. Koľko si už zarobila?
A vyrábanie šperkov alebo šitie šatov?
@bobula46 ahoj
Ja ti rada ukážem myslím že skvelú prácu, je to nové pozná to pár ľudí, je to niečo iné a preto je to zaujímavé
Vola sa to profi cestovateľ ( samozrejme čítam že mám dieťatko) cestovanie však nie je povinne a možno aj 1x ročne niekde idete... je to jednoduchá praca aj keď chce vytrvalosť
Rada ukážem pripadne i naučím ☺️
@evicka5555 mne to tam neponuka preklad z ani do sk... :( vam ano?
Celkom dobry prehlad agentur, kde si mozete privyrobit vyplnanim dotaznikov https://tipy-ako-usetrit.webnode.sk/zarabajte-n...